Thursday, July 2, 2009

فیس بوک

دوستان یک وقتی بزارید و این متن را تا اخر بخوانید:

اقدام از موضع قدرت اولین گام برای پرهیز از آلت دست شدن است. پس با قدرت و حضور ملیونی خود در تجمعات از الت دست قرار گرفتن توسط کودتا چیان که الان در حال شادی از پیروزی خود هستند جلوگیری کنید.

خیلی از دوستان میپرسند که از کدام منبع ؟ کجا ؟ چه کسی ؟ عزیزان باید توضیح بدیم که در بیانیه اخر مهندس موسوی ایشان با زبان بی زبانی گفتند " که راه ارتباط ایشان با مردم تنگ شده و تمام اعضای ستاد ایشان دستگیر شده اند. ایشون گفتند که تا پای جان برای احقاق حق مردم ایستاده اند و خواهند یود.
این یعنی اینکه :
1- ایشون الان دسترسی به ارتباطات برای سخن گفتن با مردم را ندارند.
2-ایشون بنا به اطلاعات دریافتی که این چند روز اعلام شده در حبس خانگی میباشند.
3-تحت فشار بودن ایشون برای تسلیم شدن به نتایج دروغین انتخابات و صرف نظر از شکایات

با وجود اینهمه فشار شما نشستید در منزل و منتظر منبع هستید! منبع الان 1001 مشکل بر دوش داره. و ایشون نمیتونه با فشاری که روشون هست به صورت علنی دعوت به تجمع بکنند.
سعی میکنیم کمی مسئله رو برای شما باز تر کنیم:

این جنبش سبز از 3 لایه تشکیل شده:
1-لایه بالایی ( مهندس موسوی-خاتمی-کروبی و همه هواداران سرشناس این جنبش ازادیخواه)
2-لایه وسطی ( مثل ما ( گروه انقلاب سبز ) و تمامی گروه های وابسته و هدف بندی شده )( ستاد های سابق=رسانه های فعلی-گروه ها و افرادی که تصمیم گرفتند در چهار چوب مبارزات مدنی فعال باشند)
3-گروه پائینی ( مردم )

حالا توضیحی در مورد نحوه عملکرد این لایه ها :
1-لایه بالایی: بازی شترنج
2-لایه میانی: اطلاع رسانی و هدفمند کردن گروه پائینی(چرخش اطلاعات و فراهم نمودن بستر سازماندهی برای گروه پائین
3-لایه پائین: مردم ( مردم بامقاومت مدنی خودشون برای تزلزول بستر اقتدار گرایان( کودتا چیان )

هر کسی باید در لایه ای که هست بازی خودش رو خوب انجام بده. بطور مثال اگر لایه پائین بجایمقاومت مدنی از اغتشاش استفاده کنه-بازی بقیه سخت تر خواهد شد و کار خراب تر. ( اغتشاش با دفاع کردن از خود متفاوت است)

لایه وسط ( لایه 2 ) هم باید مراقب باشند که :
1-ارتباط پائین و بالا رو به خوبی وصل کنند و این ارتباط بسار مهم است
2-کنترل کردن فضای پائین
3-انتقال فشار به بالا رو هدایت کنند

فعالیت لایه بالا هم که ... از بحث ما خارج است.
هر کس باید ببیند که در کدام لایه مفید تر است ( لایه 1 یا 2 ) و در اون زمینه فعالیت مفید انجام بده . اگر به اشتباه کسی در انتخاب لایه اشتباهی کنه تمام هماهنگی این لایه ها چه در سطح وسیع چه کوچک بر هم خواهد خورد.

الان ما نیاز به اتحاد و همفکری داریم و نفی کردن همدیگه -اجازه توهین به هر کسی رو بخودتان ندهید.
از نشستن رادیکال پشت مانیتور ها خودداری کنیدو هدف شما گرفتن اطلاعات و پخش اونها و عمل است.

وقتی کسی یک کامنت نا امید کننده میده قبل از اینکه احساسات و امید شما رو هدف قرار بده سعی کنید کامنت او را برای خود تحلیل کنید و به هدف او از گفتن این حرفها ! اتحاد امروز تنها یار ما و شماست ! چیزی که کودتا چیان ازش میترسن !

به هر حال این مردم هستند که دارند جنبشی عظیم را خلق میکنند، مردم متشکل از سنین مختلف و اقشار گوناگون هستند، نباید آنها که توانایی دویدن دارند به آنها که فقط میتوانند راه بیایند انتقاد کنند، تهرانی و شهرستانی نداریم فقط ایرانی داریم، اگر چند روز در شهری خبری نیست مطمئن باشید در حال سازماندهی و تدارک هستند، بکار خودمان برسیم و زبان به شکایت باز نکنیم.

شخصیتهای مختلف و فعالین سیاسی گوناگونی در خلال جنبش اظهار نظر خواهند نمود، هر کدام را با انگی بدرقه نکنیم، هر ایرانی چه در داخل و چه در خارج از کشور، چه در تهران و یا در شهرستانها، هر قوم و طایفهای و نهایتاً هر که به ایرانی بودنش افتخار کرده و در خدمت حاکمیت نبوده و خیزش مردمی را پشتیبانی کند در آغوش ملت و محترم خواهد بود.

کسانی که دوستان زیادی در ایران دارند که از فیس بوک استفاده میکنند. حتما اونها رو دعوت کنند به گروه ما تا در جریان برنامه ها باشند.
کسانی هم که در فیس بوک نیستند از اشناهای شما یک ایمیل لیست درست کنید و اخبار رو هر روز براشون از طریق ایمیل ارسال کنید. اتهاد شرط اول پیروزیست.
این بیانیه را ذخیره کنید و ارسال کنید. پرینت کنید و با احتیاط در خوابگاه ها -کلاس ها - در خیابان با احتیاط بین تمام جوان ها پخش کنید. در مترو - از هر راهی که میتونید تو شهرستان ها - الان زمان برای صبر کردن نیست-باید اطلاع رسانی وسیع صورت بگیره.

سبز باشید
میدیریت گروه انقلاب سبز
مهندس علی .ج.

لیست تجمع ها در تهران و شهرستان ها تا 18 تیر:( این تجمع ها- تجمع های رسمی نیستند و تجمع های اعلام شده مردمی هستند)

1-پنجشنبه 11 تیر ساعت 18 تجمع در میدان های ولی عصر, انقلاب, تجریش
2-دوشنبه 15 تیر ساعت 18 تجمع در مقابل زندان اوین
3- پنجشنبه 18 ؟؟؟؟ برای 18 تیر هیچکس برنامه ریزی نکند تا خبر مهم برای اینروز( به قول معروف داریم براشون- منتظر باشید تا به شما اعلام کنیم. )
4-ایرانیان خارج از کشور مقابل سفارت ایران در همان کشور در روزهای ذکر شده
5- فریاد الله اکبر-مرگ بر دیکتاتور-یا حسین میر حسین- هر شب ساعت 9 تا 10:30

شهرستان ها در همان روز های ذکر شده:
شیراز :میدان دانشجو
تبریز: چهار راه و فلکه ابرسان
اصفهان: ميدان انقلاب
ارومیه
خرم آباد
بندرانزلی
اهواز:در مقابل دانشگاه شهيدچمران
قزوين: مقابل دانشگاه بين المللي
قم:خيابان صفائيه
سيستان و بلوچستان:دانشكده مهندسي دانشگاه سيستان و بلوچستان
اراک:4 بعد از ظهر میدان ولی عصر

عزیزاان خارج از کشور : کسانی که ارتباطات قوی با شهردار یا مقامات دولتی شهر مربوطه که سفارت ایران در انجا هست حتما با ما از طریق ایمیل گروه تماس بگیرید و نام کشور رو اعلام کنید- طرح خوبی طراحی شده که نیاز به همفکری و همکاری شما میباشد.( ایمیل گروه : green.revolution@hotmail.co.uk )


به همه اطلاع رسانی کنید. از هر راه ممکن و مطمئن ( ایمیل . حضوری - مکتوب ) از تلفن و sms به هیچ وجه استفاده نکنید.

از کلیه عزیزان داخل از کشور( ایران ) تقاضا داریم به خاطر مشکلات فیلترینگ و عدم دسترسی به فیس بوک همه ایمیلی رو به :ما به این ادرس از خودشون ارسال کنند( دوستان ایمیل در کامنت ها نزارید دیگه ! افراد سود جو زیاد هستند . اونها رو به ایمیل ما ارسال کنید : به این ادرس:green.revolution@hotmail.co.uk
ما در حال تشکیل یک میل لیست هستیم که تمام برنامه ها و تجمعات رو از این طریق هر روز برای شما ارسال کنیم.
یا حق

مسیرهای راهپیمایی هجده تیر

1- میدان ونک – میدان ولیعصر – خیابان انقلاب – میدان انقلاب
2- میدان قندی – خیابان سهروردی – میدان هفت تیر – خیابان کریم خان – خیابان انقلاب – میدان انقلاب
3- میدان امام حسین – میدان فردوسی – خیابان انقلاب – میدان انقلاب
4- میدان امام خمینی (توپخانه) – میدان 31 شهریور – خیابان حافظ – خیابان انقلاب – میدان انقلاب
5- میدان راه آهن – میدان منیریه – خیابان ولیعصر – خیابان انقلاب – میدان انقلاب
6- خیابان رودکی (سلسبیل) – خیابان آزادی – میدان انقلاب
7- میدان آزادی – خیابان آزادی – میدان انقلاب
8- میدان صادقیه – ستارخان – میدان توحید – بزرگراه نواب – خیابان آزادی – میدان انقلاب
9- تقاطع جلال آل احمد وکارگر – خیابان کارگر – میدان انقلاب

سخنان احمدى نژاد عليه طلحه و زبير در "العربيه.نت" ارائه شد
شكايت وكيل اسلامگرایان مصر عليه احمدى نژاد به دادستانی این کشور


دبى- فراج اسماعيل، (العربيه. نت)

ممدوح اسماعيل وكيل مدافع گروههاى اسلامى مصر در روز چهارشنبه 1/7/2009 به دليل "عدم مشروعيت محمود احمدى نژاد در اعلام پيروزى و اهانت به صحابه ى پيامبر در جريان مبارزات انتخاباتى اش به دادستانى كل مصر شكايت برد. اين وكيل مشهور مصرى در دادخواست خود از مقامات قضايى كشورش خواسته است كه مانع ورود احمدى نژاد به خاك مصر شوند. طبق برنامه ى قبلى قرار بود در نيمه ى ژوئيه ى جارى احمدى نژاد در كنفرانس سران كشورهاى غير متعهد در شهر ساحلى شرم الشيخ مصر حضور يابد. ممدوح اسماعيل در مدارك خويش يك سى دى را به دادستانى داده است كه احمدى نژاد را در حين سخنرانى تلويزيونى عليه صحابه ى پيامبر (ص) نشان مى دهد. احمدى نژاد در اين سخنرانى در انتقاد از ميرحسين موسوى و كروبى، به طلحه بن عبيدالله و زبير بن العوام اشاره مى كند و اين دو صحابه ى پيامبر (ص) را متهم به ارتداد مى نمايد. وكيل مدافع گروههاى اسلامى مصر در ادله ى خود تأكيد مى كند كه "احمدى نژاد براساس شواهد و قرائن در انتخابات تقلب كرده و پيروزى اش محرز نيست." گفتنى است كه مطبوعات مصر پيش از اين نيز خبر از آن داده بودند كه حسنى مبارك به استقبال احمدى نژاد نخواهد رفت. بنابه تشريفات رسمى متداول يك رئيس جمهور مى تواند معاون خود را براى استقبال از سران ساير كشورها بفرستد. مصر در اين دوره، رياست كنفرانس سران كشورهاى غير متعهد را از كوبا تحويل مى گيرد و پس از آن قرار است به ايران تحويل دهد. در اين رابطه رسم بر اين است كه هماهنگى هايى بين كشور تحويل دهنده ى يك نهاد بين المللى و كشور تحويل گيرنده ى آن صورت گيرد. طبق دادخواست شماره 12173 كه نسخه اى از آن به "العربيه.نت" رسيده است، احمدى نژاد در تاريخ 10/6/2009 در مصاحبه با شبكه ى سوم تلويزيون دولتى ايران (تنها نهاد رسانه اى موجود در اين كشور) دو صحابه ى مذكور را متهم به آن كرد كه نقض عهد كرده اند و با نافرمانى از ولى مسلمين اعمال صالح قبلى خود را از بين بردند. او همچنين به معاويه بن ابى سفيان كه يكى ديگر از صحابه ها بود توهين كرد. وكيل مدافع گروههاى اسلامى مصر در دادخواست خود آورده است كه همه ى اهل سنت اين اعتقاد را دارند كه طلحه بن عبيدالله و زبير بن العوام از جمله 10 تن افرادى هستند كه توسط پيامبر (ص) به بهشت بشارت داده شده اند. ممدوح اسماعيل ضمن تأكيد بر اينكه "احمدى نژاد از اين كار خود توبه نكرده است"، خواهان آن شد كه "اين شخص دستگير يا ممنوع الورود گردد". اين وكيل مى افزايد: "از آنجا كه با ادله ى بسيار، شخص مذكور با خودسرى و تقلب خود را تحميل كرده است، نمى تواند به عنوان يك رئيس دولت از تشريفات و مصونيتهاى سياسى بين المللى برخوردار گردد.

دویچه وله

پیشنهاد وزیر دادگستری پیشین کانادا: محاکمه احمدی‌نژاد در دادگاه بین‌المللی

محمود احمدی‌نژاد متهم به رواج نفرت است

Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:

محمود احمدی‌نژاد متهم به رواج نفرت است

وزیر پیشین دادگستری کانادا در نشست شورای هماهنگی سازمان‌های غیردولتی آلمان خواستار ممنوعیت سفر خارجی برای محمود احمدی‌نژاد و محاکمه وی در دیوان‌عالی بین‌المللی شد. وی برخورد با احمدی‌نژاد را وظیفه کشورهای دموکرات دانست.


پروفسور ایروین کوتلر، وزیر دادگستری پیشین و نماینده فعلی مجلس کانادا، در جمع اعضای شورای هماهنگی سازمان‌های غیر دولتی گفت: «برای جلوگیری از کشتار مردم و مقابله با فرهنگ نفرتی که احمدی‌نژاد دائما با فراخوان به نابودی اسرائيل رواج می‌دهد، باید به صورت جدی اقدام کرد.»

شورای هماهنگی سازمان‌های غیردولتی آلمان، مبتکر برپایی نشستی برای مبارزه با گرایش‌های یهودی‌ستیزانه است که ساعت هفت بعد از ظهر پنجشنبه (دوم جولای) در برلین آغاز می‌شود. پروفسور ایروین کوتلر یکی از سخنرانان این نشست است.

پروفسور کوتلر در آستانه این نشست خواستار آن شد که دولت‌های دموکراتیک جهان احمدی‌نژاد و سایر رهبران ایران، که رواج‌دهنده نفرت هستند، را به خاک خود راه ندهند. وی همچنین خواستار برخورد شورای امنیت سازمان ملل متحد با تحریک‌های احمدی‌نژاد برای کشتار مردم شد و پیشنهاد کرد که شورای امنیت پرونده وی را برای محاکمه تسلیم دادگاه بین‌المللی کند.

وزیر دادگستری سابق کانادا، به ویژه از دولت آلمان خواست که به خاطر تعهداتش در برابر تاریخ، دست به اقدام جدی علیه تحریکات احمدی‌نژاد بزند.

اشتفان جی کرامر، دبیرکل شورای مرکزی یهودیان آلمان، ضمن پشتیبانی از خواست‌های پروفسور کانادایی، خواستار پیگیری پیشنهادهای وی شد. کرامر همکاری‌های اقتصادی آلمان با جمهوری اسلامی ایران را غیرقابل قبول خواند.

در برپایی نشست شورای هماهنگی سازمان‌های غیردولتی برای مقابله با یهودی‌ستیزی، "جامعه یهودیان برلین"، "مجمع یهودیان برای دموکراسی و علیه یهودی‌ستیزی" و نهادی به نام "پروژه اسرائيل" با این شورا همکاری کرده‌اند.


آنجلا مرکل از کشورهای هشت خواست با مردم ایران اعلام همبستگی کنند

سیمین شاملو

رادیو فرانس


آنگلا مرکل اختناق درایران را با آنچه درآلمان شرقی گذشته بود، مقایسه کرد. صدراعظم آلمان امروزپنج شنبه درسخنانی درمقابل بوندستاگ، پارلمان کشورش اعلام کرد که هرروزبه افراد دستگیر شده درایران می اندیشد و تلاش می کند آنها ازخاطره ها فراموش نشوند.

خانم مرکل، که زادۀ بخش شرقی آلمان است ، افزود که از اهمیت به یاد داشتن ونگران بودن درمورد سرنوشت کسانی که درآن دوران دربخش شرقی کشورش یا جمهوری دموکراتیک آلمان، به زندان افتاده بودند، آگاه است. صدراعظم آلمان که هفتۀ آینده دراجلاس سران هشت کشوربزرگ صنعتی جهان در ایتالیا شرکت می کند، ابرازامیدواری کرد که این نشست بتواند "پیام محکمی درارتباط باآزادی شرکت درتظاهرات و برخورداری ازحقوق انسانی و شهروندی در ایران" ارسال کند.

آنگلا مرکل ازپیشنهاد باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مبنی برمذاکره با ایران استقبال کرد وبا این حال افزود که مسئلۀ هسته ای ایران همچنان مورد بحث خواهد بود. اجلاس هشت کشور بزرگ صنعتی جهان سه شنبۀ آینده درایتالیا بر گزارخواهد شد. بحران اقتصادی، گرم شدن زمین وعدم گسترش سلاح اتمی نیز ازجمله موضوعات این نشست است.

صدراعظم آلمان که هفتۀ آینده دراجلاس سران هشت کشوربزرگ صنعتی جهان در ایتالیا شرکت می کند، ابرازامیدواری کرد که این نشست بتواند "پیام محکمی درارتباط با آزادی شرکت درتظاهرات و برخورداری ازحقوق انسانی و شهروندی در ایران" ارسال کند.

آنگلا مرکل ازپیشنهاد باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مبنی برمذاکره با ایران استقبال کرد وبا این حال افزود که مسئلۀ هسته ای ایران همچنان مورد بحث خواهد بود. اجلاس هشت کشور بزرگ صنعتی جهان سه شنبۀ آینده درایتالیا بر گزارخواهد شد. بحران اقتصادی، گرم شدن زمین وعدم گسترش سلاح اتمی نیز ازجمله موضوعات این نشست است

Wednesday, July 1, 2009

لیست ذیل دربرگیرنده اسامی و مشخصات یکصد تن از شهروندان معترض بازداشت شده روزهای اخیر در شهر تهران است.

1. ابراهیم نظری - فرزند بهرامعلی - زندان اوین

2. احسان بهروز - فرزند محمود - زندان اوین

3. احسان دهقانی شنبه - فرزند حسین - زندان اوین

4. احمد قربان زاده - فرزند صادق - زندان اوین

5. احمد ولی زاده - فرزند قنبرعلی زندان اوین

6. اکرم کبیری - فرزند محمد علی - بازداشت شده در 1388/3/25 - زندان اوین - لیسانس - متاهل - خانه دار

7. امید مهر اندیش - بازداشت شده در 1388/3/30- زندان اوین - دانشجو

8. امیدرضا سردار زاده - بازداشت شده در 1388/4/1- محل نگهداری نامعلوم - دارای سابقه بازداشت مشابه در خردادماه 78

9. امیر احمدی - فرزند یونس - زندان اوین

10. امیر محجوبی - فرزند محسن - زندان اوین

11. امین مرادی - فرزند منوچهر-زندان اوین

12. ایمان بصیری راسته- فرزند عباس-زندان اوین

13. ایمان ثفقت- فرزند محسن- زندان اوین

14. بتول قربانزاده- فرزند پرویز- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - فوق دیپلم - مجرد - گرافیست

15. بهروز فرزادی - فرزند شیرزاد - بازداشت شده در تاریخ 1388/4/1 در میدان هفت تیر - زندان اوین

16. بهنام عظیمی کنده - فرزند گل محمد - زندان اوین

17. پیمان قدیمی - فرزند محمد حسین - زندان اوین

18. حامد احسانی تبار - فرزند غلامعلی - زندان اوین

19. حامد ایرانیان - فرزند محمد - زندان اوین

20. حامد عبدلی - فرزند اکبر - زندان اوین

21. حسین احمدی - فرزند حسین - زندان اوین

22. حسین بیگلر حسنی - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/31 - زندان اوین - دانشجو

23. حسین زینلی سرلیه - فرزند محمد - زندان اوین

24. حمید قزوینی - فرزند صمد - زندان اوین

25. حمید کارخانه - فرزند امان الله - زندان اوین

26. حمیدرضا محمدوالی - فرزند مسعود - زندان اوین

27. حمیدرضا نصیر پور - فرزند علی - زندان اوین

28. داود حیدری - فرزند صالح- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 - زندان اوین

29. داوود قهرمانی - فرزند یوسف - زندان اوین

30. رامین رویگردان - فرزند نبی الله - زندان اوین

31. رامین ساری اصلانی - فرزند افشین - زندان اوین

32. رامین سلیمان زاده مقدم - فرزند محمود - زندان اوین

33. رضا مرادی - فرزند رستم - زندان اوین

34. زهرا صادق زاده حلاج - فرزند احمد - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/27- زندان اوین - سیکل - متاهل - خانه دار

35. زینب کریمی بیوک بلوغ - فرزند حسین - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/22 - زندان اوین - دیپلم-متاهل - خانه دار

36. سارا رنجبری - فرزند حسن- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/24- زندان اوین - دانشجو - مجرد- دانشجو

37. سمیه لقایی- فرزند علیار - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - لیسانس - مجرد - دانشجو

38. سوسن آل آقا - فرزند ناصر- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 در میدان انقلاب - زندان اوین - دانشجو - مجرد - دانشجو

39. سید آرمین میر خواجه الدین - فرزند سیدجمال - زندان اوین

40. سید محمد رئوف صفاری - فرزند سید احمد - زندان اوین

41. سید هادی شاه ولایتی - فرزند سید احمد - زندان اوین

42. شاهین رجب زاده منفرد - زندان اوین - دانشجو

43. شاهین میرزایی - فرزند علی همت - زندان اوین

44. شمس الله میانه دری - فرزند فرمان - زندان اوین

45. شهاب حسارات - فرزند محمد علی - زندان اوین

46. صابر امیری - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/31 در میدان 7 تیر - محل بازداشت نامعلوم

47. صدیقه گلشن لطفی- فرزند بهمن - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - دیپلم - مجرد - حسابدار

48. عاطفه نصیری - فرزند فضل الله - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - لیسانس - متاهل - شاغل در کتابفروشی

49. علی افشار - فرزند خدابخش - زندان اوین

50. علی حبیبی - فرزند حنیف - زندان اوین

51. علیرضا جمال اسفرجانی نژاد - فرزند محمد حسین - زندان اوین

52. فاطمه خواجه نصیری - فرزند جواد - بازداشت در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - دیپلم - مجرد - دانشجو

53. فرزانه رنجبری - فرزند خلیل - بازداشت در تاریخ 1388/3/25 - زندان اوین - دیپلم - متاهل - خانه دار

54. فرناز کمانی - فرزند اسماعیل - بازداشت در تاریخ 1388/3/30 - زندان اوین - دانشجو - مجرد - دانشجو

55. فهیمه رمضانی افشار - فرزند حسن - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 - زندان اوین - دیپلم - متاهل - شاغل در تولیدی چاپ پارچه

56. کامران ایروانی - فرزند بهرام - زندان اوین

57. کامران برهانی - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 - بهارستان - بند 209

58. کرامت الله زارعیان جهرمی - فرزند فرج - زندان اوین

59. کیوان راوی- فرزند کیومرث - زندان اوین

60. لیلا سلمانی پور - فرزند احمد - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - فوق دیپلم - مجرد - طراح لباس

61. مجتبی محمدیان - بازداشت شده در تاریخ 1388/4/4 - زندان اوین

62. مجید اسلامی - فرزند غدیر - زندان اوین

63. مجید زین العابدین - فرزند داود - زندان اوین

64. مجید عسگری - فرزند محمود - زندان اوین

65. مجید معتمد زاده - فرزند علی اکبر - زندان اوین

66. مجید وهاب - فرزند بیرامعلی - زندان اوین

67. محرمعلی افشاری - فرزند مسعود - زندان اوین

68. محسن بابایی- فرزند رجبعلی - زندان اوین

69. محسن لطیفیان - فرزند محمد مهدی - زندان اوین

70. محسن نوروزی مازندرانی نژاد - فرزند حسین - زندان اوین

71. محمد اسماعیل حق پرست- بازداشت شده در تاریخ 1388/4/1 در میدان 7 تیر - زندان اوین - دانشجوي روزنامه نگاري دانشگاه آزاد

72. محمد باقر بخشی- فرزند ارسلان - زندان اوین

73. محمد بدیعی- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 در حوالي خيابان بهبودي - زندان اوین - 17 ساله

74. محمد جواد مهردادیان - فرزند ماشاالله - زندان اوین

75. محمد حاجی زاده - فرزند حسین- زندان اوین

76. محمد حسن گل پسند- فرزند اسماعیل- زندان اوین

77. محمد حسین حسینی- فرزند علی اکبر- زندان اوین

78. محمد درمناکی فراهانی- بازداشت شده در تاریخ 1388/4/4 در میدان بهارستان - زندان اوین

79. محمد رضوانی ناظری- فرزند محمد امیر - زندان اوین

80. محمد مهدی یوسفی - فرزند محمد - زندان اوین

81. محمد میراحمد - فرزند حسین - زندان اوین

82. محمدرضا بیات - فرزند محمود - زندان اوین

83. محمدرضا کاویانی - فرزند محمد حسن - زندان اوین

84. محمدرضا کوهینی تفرشی - فرزند ماشاالله - زندان اوین

85. محمدرضا مرادی مجاهد- فرزند مسعود - زندان اوین

86. محمدعلی ولی زاده - فرزند قنبرعلی - زندان اوین

87. مرضیه بهرامی کوشکی - فرزند نوروزعلی- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 - زندان اوین - دیپلم - مجرد- شاغل در کتابفروشی

88. مریم محمدی - فرزند محمد- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30- زندان اوین - دانشجو - متاهل - دانشجو

89. مصطفی شجری - فرزند حسن - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 در میدان انقلاب - زندان اوین

90. مصطفی فتاحی - فعال دانشجویی - محل نگهداری نامعلوم

91. مهتاب آجودانی - فرزند مهدی - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/26- زندان اوین - دیپلم - متاهل - خانه دار

92. مهدی درویشی - عضو ستاد مركزي مهندس موسوي - محل نگهداری نامعلوم

93. مهدی رجب سلوکات - فرزند جلیل - زندان اوین

94. میثم محمدحسن نقاش - فرزند محمد تقی - زندان اوین

95. میلاد قریبیان - فرزند محمود - زندان اوین

96. نوید احدی- بازداشت شده در تاریخ 1388/3/30 در خیابان جیحون - زندان گوهردشت

97. وحید جراحی - بازداشت شده در تاریخ 1388/3/24 در میدان فاطمی - زندان اوین

98. وحید محمدی - فرزند موسی - زندان اوین

99. وحید نوری - فرزند دوستعلی - زندان اوین

100. یعقوب شائولیان - فرزند یوسف - زندان اوین


• لیست های تکمیلی منتشر خواهد شد.

بی بی سی

ابهام در حمله به کوی دانشگاه

محسن کوهکن سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت نیروهای انتظامی با درخواست فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران وارد کوی دانشگاه شده بودند.

این در حالی است که فرهاد رهبر در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه با اجازه و درخواست او نبوده و اظهارات این نماینده مجلس را به شدت تکذیب می کنم.

به دنبال اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری نیروهای امنیتی به همراه گروهی موسوم به لباس شخصی ها به کوی دانشگاه تهران حمله و اقدام به ضرب و شتم دانشجویان کردند. گزارش ها حاکی از مجروح شدن تعدادی از دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران و همچنین دستگیری تعدادی از آنها بود.

به دنبال این حوادث آیت الله خامنه ای رهبر ایران در نماز جمعه دو هفته پیش انتساب مهاجمان به کوی دانشگاه را به خود رد کرد.

علی لاریجانی رئیس مجلس، هیاتی از نمایندگان مجلس را به عنوان کمیته حقیقت یاب برای بررسی اغتشاشات تشکیل داد.

محسن کوهکن سخنگوی این کمیته حقیقت یاب اعلام داشت نیروی انتظامی با درخواست رئیس دانشگاه برای تامین امنیت وارد کوی دانشگاه شده اند. فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران این سخنان را تکذیب کرد.

علی افشاری ضمن اشاره به دوگانگی و تعارض بین حرف های محسن کوهکن و فرهاد رهبر می گوید یکی از اصول بنیادی دانشگاه که مورد توجه دانشجویان، اساتید و مسئولان دانشگاه چه قبل و چه بعد از انقلاب بود این است که دانشگاه محیط مقدسی است و نیروهای انتظامی نباید به آن وارد شوند.

او همچنین گفت: "بنابراین آقای فرهاد رهبر با توجه به اینکه می داند این اتفاق هزینه زیادی دارد، نمی خواهد زیر بار این مسئله برود و هزینه آن را متقبل شود. برخورد خشنی که این بار در کوی دانشگاه صورت گرفت به شهادت کسانی که در آن حضور داشتند رفتاری بی سابقه بوده، بعضی مجروح شده و به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند. به طوری که ابعاد آن بسیار گسترده تر از واقعه 18 تیر است. بنابراین طبیعی است که کسی نخواهد مسئولیت چنین عملی را قبول کند."

آقای افشاری با اشاره به حضور نیروهای لباس شخصی در بین نیروی انتظامی و شدت عمل بیشتر آنها نسبت به دانشجویان مسئولیت این اتفاق را با کل حاکمیت مرتبط می داند.

علی افشاری افزود: "وزارت کشور، وزارت علوم، نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی همگی به نوعی مقصر و مسئول هستند. از طرفی رئیس دانشگاه تهران هم اگر در ادعای خودش مبنی براین که دعوتی برای حضور نیروی انتظامی نکرده، ثابت قدم است، انتظار می رود شکایت حقوقی از این مساله را آغاز کند و هم از موضع رئیس دانشگاه تهران و هم به نمایندگی از جامعه هیات علمی دانشگاه تهران و اساتید پی گیری جدی و برخورد با عوامل حمله کننده و صحنه گردانان فاجعه کوی دانشگاه را دنبال کند."

احمد باطبی فعال حقوق بشر و از دانشجویانی که در وقایع 18 تیر 1378 دستگیر و زندانی شد در گفت و گو با بخش فارسی رادیو بی بی سی گفت با توجه به موانع قانونی که نیروهای نظامی و امنیتی برای حضور در دانشگاه دارند، حمله به کوی دانشگاه در کانون توجه حاکمیت قرار گرفته است.

احمد باطبی در این رابطه گفت: "در رابطه با حمله به کوی دانشگاه، نهادهای امنیتی و مسئولان این احتمال را می دهند که شرایط به حالت عادی برگردد و آنها باید پاسخگوی عملکردشان باشند. بنابراین به دنبال یک پاسخ نسبتا منطقی می گردند که دیگری را مسئول بدانند و بخواهند به عنوان مسئول حادثه معرفی کنند. نه درمورد کوی دانشگاه و آقای رهبر، ولی در حوزه های دیگر هم اختلاف نظر داشتیم که مورد تایید و یا تکذیب از سوی طرفین قرار می گرفته است."

آقای باطبی همچنین گفت در روزهای اخیر به قدری سطح سرکوب ها گسترده شده که بررسی آن نیاز به زمان طولانی دارد.

او در ادامه افزود: "گمان نمی کنم پیگیری جدی صورت بگیرد تا ببینیم این ماجرا چطور رخ داده است. تنها در یک صورت این اتفاق خواهد افتاد و پی گیری جدی خواهد شد، آن هم اینکه کودتاگران پیروز نشوند و دولت منتخب مردم سرکار بیاید و در خوشبینانه ترین حالت ممکن آنها هم به مسئولیت هایی که دارند عمل کند و در طول زمان این فرصت را داشته باشد که مسببان این ماجرا را شناسایی کند و مورد بازخواست قرار دهد."

آقای افشاری نیز معتقد است از آنجا که هزینه این اتفاق بسیار زیاد است هیچ کدام از مسئولان نمی خواهند آن را به گردن بگیرند.

او در این رابطه گفت: "این اتفاق مشابه اتفاقی است که این روزها در حال رخ دادن است، می بینیم که کشته شدن شهدای اعتراض به سلب جمهوریت در نظام را هم حکومت مدام به گردن مردم معترض می اندازد. یا می گویند کسانی که مردم را دعوت به راهپیمایی های بدون مجوز کرده اند مقصرند و یا عناصر نفوذی و وابسته به بیگانگان این کارها را انجام داده اند. چرا که نمی خواهند هزینه سرکوب را به عهده بگیرند."

آقای افشاری به دادگاه ماجرای 18 تیر و کوی دانشگاه اشاره می کند و می گوید: "دیدیم که در آن دادگاه چطور جای شاکی و متهم عوض و ماجرا وارونه شد و در نهایت دانشجویان محکوم شدند."

تا کنون گزارش نمایندگان کمیته حقیقت یاب به مجلس منتشر نشده است. واکنش ها نشان می دهد اختلاف نظرهای جدی بین نمایندگان مجلس، مسئولان دانشگاه و نیروی انتظامی وجود دارد.

با توجه به حادثه مشابهی که ده سال پیش در کوی دانشگاه اتفاق افتاد و هیچ گزارشی به صورت علنی در رابطه با دلایل آن منتشر نشد باید منتظر ماند و دید آیا این بار گزارشی درباره این واقعه منتشر خواهد شد یا نه.

استعفا از پرس تی وی به خاطر نحوه گزارش انتخابات ایران

روزنامه تایمز در شماره روز چهارشنبه، 1 ژوئیه، گزارشی را به اعتراض یک مجری تلویزیونی به نحوه خبررسانی یک شبکه برون مرزی دولت ایران اختصاص داده است.

در گزارش این روزنامه در مورد شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان پرس تی وی، متعلق به دولت جمهوری اسلامی، آمده است که یکی از مجریان بریتانیایی این تلویزیون که از آن با عنوان "بلندگوی دولت ایران" در لندن یاد شده، در اعتراض به عدم بی طرفی پرس تی وی در گزارش ماجرای انتخابات اخیر از این شبکه استعفا داده است.

تایمز می افزاید که بودجه شبکه بیست و چهار ساعته تلویزیونی پرس تی وی را رژیم ایران تامین می کند و به گفته منتقدان، این شبکه از دفاتر غیر قابل تشخیص خود در نزدیکی هنگر لین در لندن، تبلیغاتی به نفع دولت ایران را برای ساکنان بریتانیا پخش می کند.

این روزنامه می نویسد که نیک فراری، یکی از گویندگان مشهور رادیویی بریتانیا، روز گذشته در اعتراض به اقدام دولت ایران در سرکوب شدید مخالفان پس از انتخابات اخیر از شغل خود در پرس تی وی استعفا داد اما هنوز هم چند شهروند دیگر بریتانیایی، از جمله چند نماینده پارلمان و خواهر شری بلر، همسر نخست وزیر سابق، همچنان به کار در این شبکه ادامه می دهند.

به نوشته تایمز، در حالیکه دولت ایران روزنامه نگاران خارجی را از آن کشور اخراج می کند، پرس تی وی آزادانه به فعالیت خود در بریتانیا ادامه می دهد و حتی توانسته است آگهی های تبلیغاتی خود را در اتوبوس های شهری لندن نصب کند.

تایمز در توصیف این شبکه تلویزیونی می نویسد که رژیم ایران، پرس تی وی را دو سال قبل و با هدف اعلام شده "شکستن انحصار" رسانه های غربی تاسیس کرد و نحوه گزارش دهی آن از انتخابات اخیر و رخدادهای پس از آن، قطعا با سایر رسانه های تفاوت داشته است.

از جمله عناوین خبری این شبکه تلویزیونی در روزهای اخیر می توان به این موارد اشاره کرد: "احمدی نژاد وعده می دهد انحصار جهانی را بشکند"، "احمدی نژاد دستور رسیدگی به مرگ مشکوک ندا را صادر کرد" و "شورای نگهبان پرونده انتخابات ایران را بست."

شکایت از پرس تی وی

به نوشته تایمز، سازمان آفکام (Offcom) که عملکرد رسانه ها را زیر نظر دارد، در حال حاضر مشغول بررسی شکایتی در این زمینه است که پرس تی وی تعهد خود در مورد گزارش دهی دقیق و بی طرفانه را نادیده گرفته است در حالیکه بسیاری از ایرانیان مقیم لندن هم از اینکه این شبکه می تواند آزادانه به این نوع اقدامات ادامه دهد به خشم آمده اند.

پاتکین آذرمهر، یکی از وبلاک نویسان معروف، در توصیف پرس تی وی می گوید که "این شبکه تلویزیونی بلندگوی رژیمی شریر است و در حالیکه شعار خود را انعکاس صدای کسانی که صدایشان به جایی نمی رسد عنوان می کند عملا پخش کننده صدای دروغگویان است" و می پرسد "جرا روزنامه نگاران خارجی از گزارش جنایاتی که در ایران روی می دهد محروم می شوند اما پرس تی وی بدون هیچ مانعی، به مسموم کردن ذهن جوانان مسلمان در بریتانیا ادامه می دهد؟"

نیک فراری، مجری برنامه صبحگاهی رادیو ال بی سی لندن، در مصاحبه با تایمز گفته است که نحوه گزارش دهی پرس تی وی تا زمان انتخابات "نسبتا منصفانه" بود اما دیگر چنین نیست و می افزاید که به نظر او، این شبکه تلویزیونی صرفا آنچه را که به آن گفته می شود پخش می کند و به همین دلیل، خود او قادر نیست به کار با چنین تشکیلاتی ادامه دهد.

تایمز می نویسد که علاوه بر نیک فراری، شبکه پرس تی وی لورن بوث، خواهر شری بلر، و درک کانوی و جرج گالووی، نمایندگان مجلس عوام، و دو روزنامه نگار بریتانیایی به نام های اندرو گلیگان و ایوان ریدلی را هم در استخدام خود دارد و لورن بوث به تایمز گفته است که اهمیت برنامه او در این شبکه که با عنوان "کودکان فلسطینی را به خاطر آور" پخش می شود چنان است که نمی تواند از اجرای آن صرفنظر کند.

به نوشته تایمز، گلیگان، ریدلی و گالووی گفته اند که برنامه های آنان به موضوع دخالت های سیاسی ارتباطی ندارد و اگر چنین بود، آنان هم از این شبکه کنار می رفتند.

در همانحال، جرمی کوربین، نماینده مجلس، گفته است که به دلیل نگرانی از عدم بی طرفی پرس تی وی در پخش گزارش های مربوط به انتخابات ایران، از شرکت در برنامه این شبکه در مورد پوشش خبری این انتخابات در رسانه های غربی صرفنظر کرده است.

تایمز می افزاید که شبکه پرس تی وی به تماس تلفنی این روزنامه برای گفتگو در مورد نحوه برخورد با اخبار انتخاباتی پاسخی نداده است.

این روزنامه در عین حال به نقل از بوریس جانسون، شهردار لندن، گزارش می کند که قرارداد پرس تی وی برای نصب آگهی های تبلیغاتی در اتوبوس های شهری لندن یکشنبه این هفته تمام می شود و در صورتی که این شبکه خواستار تمدید این قرارداد باشد، سازمان حمل و نقل شهری این موضوع را به کمیته نظارت بر آگهی های تجاری، که مسئول جلوگیری از خلاف گویی در تبلیغات بازرگانی است، ار جاع خواهد کرد.

بیانیه شماره 9 میرحسین موسوی


بسم الله الرحمن الرحیم

هموطنان عزیز

همانگونه که انتظار می رفت شورای نگهبان، پس از نمایش هایی که توجه هیچکس را جلب نکرد، و با چشم بستن بر روی انبوه تقلبها و تخلفهای صورت گرفته، سرانجام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد. جشنوارهای که تجدید حیات ملت ما را مژده میداد با تقلب و تخلف از عهدهای اسلام و انقلاب با ناگوارترین صحنه ها به پایان رسید؛ با حمله به خوابگاه دانشجویان، با خون های ریخته شده، جوانان کتک خورده و مورد اهانت قرار گرفته، صدا و سیمای از انظار جامعه افتاده، قلم های شکسته، روزنامه های بسته، با فضای امنیتی کودتاگونه و بی اعتمادی تلخ و گستردة مردم نسبت به نتایج اعلام شده برای انتخابات و دولت ناشی از آن. به زودی گرمای حادثه فرو مینشیند و دستاندرکاران این ماجرا با صورتحساب بلندبالای اشتباهات خود روبرو میشوند. آیا آنان از تحمیل آنچه روی داد سود بردند؟

از این پس ما دولتی خواهیم داشت که از نظر ارتباط با ملت در ناگوارترین شرایط به سر می برد و اکثریتی از جامعه، که اینجانب نیز یکی از آنان هستم، مشروعیت سیاسی آن را نمیپذیرد. دولتی با پشتوانه های ضعیف مردمی و اخلاقی که از او انتظاری جز بی تدبیری، قانونگریزی، عدم شفافیت، تخریب ساختارهای تصمیم گیری و تدوام سیاست های ویرانگر اقتصادی نداریم، و بیم آن میرود که بر اثر ضعف های بیشمار ذاتی و عارضی اش در ورطه امتیاز دادن به بیگانگان بیفتد. این چیزی نیست که ما از آن خرسند باشیم، بلکه از آن به شدت واهمه داریم.ا

خطر در پیش است. نظامی که به مدت سی سال به اعتماد مردم متکی بود نمیتواند یک شبه قوای امنیتی را جایگزین این نقطه اتکا کند. این اعتماد لطمات جدی دیده است؛ اگر انکار این واقعیت سودی می رساند، ما نیز با منکران آن همصدا می شدیم، از بس که خطر عظیم است. اگر آنچه انکارش می کنیم واقعا صحت ندارد، چرا به دیگران اجازه اجتماع نمیدهیم تا معلوم شود که چقدر اندکند.ا

باید باز گردیم، هنوز دیر نشده است. هنوز میتوان اطمینان آسیب دیده مردم را بازسازی کرد؛ امنیت نظام ما در گرو چنین کاری است. فرزندان انقلاب را از زندانها آزاد کنید. حبس آنان جز تغذیه غریزه فرافکنی در وجود خود شما فایدهای ندارد. مردم چگونه میتوانند به حکومتی اعتماد کنند که دوستان و همکاران و فرزندانش را به صرف توهم در بند میکند؟ چیره کردن فضای امنیتی بر جامعه جز صدمه زدن به عواطف ملت نسبت به نظام اثری نمیگذارد. مطبوعات آزاد مجاری تنفسی یک جامعه سالمند؛ برای ترمیم اعتماد مردم این مجاری را مسدود نکنید.ا

باید به اسلام باز گردیم، اسلام ناب محمدی که تحجر را بر نمیتابد و تا قیام قیامت برای معضلات جدید بشریت پاسخهای بکر و نو دارد. به اسلامی باز گردیم که ما را به امانت و راستی فرا خوانده است.ا

به صداقت بازگردیم. چگونه از مردم میخواهیم ایمان های مذهبی شان را سرمایه اعتماد به ما قرار دهند در حالی که صراحتا به آنان دروغ گفته می شود؟

به خرد بازگردیم. کشوری به عظمت ایران را، با آرمانهایی به بزرگی اهداف انقلاب اسلامی و با دشمنانی به آن سرسختی و کینه توزی که میشناسیم با دور ریختن سی سال تجربه مدیریتی و انکار ضرورت برنامهریزی و تصمیمات خلق الساعه فردی اداره نمیتوان کرد.ا

به قانون بازگردیم؛ به قانون اساسی، این بزرگترین میثاق ملت. به قوانینی که خود وضع کردهایم پایبند بمانیم و آنها را اجرا کنیم. بدون این کار سنگ روی سنگ بند نخواهد ماند.ا

مردم به حکومتی اعتماد میکنند که آنان را محرم بداند. چرا باید مهمترین مسائل مملکت از مردم پنهان باشد؟ محرم دانستن ملت و شفافیت اطلاعات اولین قدم در راه مبارزه با فساد است، حال آن که مردم ما حتی به اندازه خواندن خبرهای چند روزنامه محرم دانسته نمی شوند.ا

به مردم بازگردیم. چرا هر گره سهلی را با دندانهای امنیتی باز می کنیم؟ چرا به کوچکترین بهانه، هرکسی را از دایره خودی هایمان دور میکنیم؟ این یکی بیش از اندازه جوان است، آن یکی بیش از اندازه هنرمند است، آن یکی روشنفکر است، این یکی با ما اختلاف سلیقه دارد، آن یکی دانشجوست، این یکی از کار ما ایراد می گیرد، آن یکی به گروه ما تعلق ندارد، این یکی قدش بلند است، آن یکی خیلی شیکپوش است. آنقدر از دور خود می رانیم تا این که تنها می مانیم. این شیوه انقلاب اسلامی نیست، و شیوه اسلامی نیست که آغوشش را به روی همه باز میکند و به صرف شهادت زبانی، انسانها را در دایرۀ خود میآورد.ا

چرا باید پس از یک انتخابات سرنوشت ساز در معرض چنین خطراتی باشیم، حال آن که انقلاب و نظام ما در آستانة تحصیل بزرگترین دستاوردها بود؟

مردم!ا

ما راهی دور و در نگاه نخست غیرقابل عبور را در چند ماه کوتاه پشت سر گذاشته بودیم. ما با هم این فاصله را آمدیم؛ از فضایی که به گرد دروغ و تردید و به غبار رمیدنهای گروهی، طبقاتی، خانوادگی و بین نسلی آلوده شده بود، از دورانی که نطفه ناامیدی شروع به رشد کرده بود، زمانی که فاصله مردم از نظامشان روز به روز بیشتر میشد، تا با هم مقدمات انتخابات را به جریانی طولانی از یک تجدید حیات ملی تبدیل کنیم؛ فضایی پر از آشتی، شادی، آگاهی و نشاط، عرصه ای که در آن دوستداران نامزدها در حالی که خنده از لبانشان رخت بر نمی بست میتوانستند با یکدیگر به بحث درباره آینده بنشینند و آن آزادی فرزانه که انقلاب ما وعدهاش را داده بود تجربه کنند. فضایی که در آن کسی خود را شهروند درجه دوم و غیرخودی با انقلاب و نظام اسلامی نبیند، و کرد و لر و عرب و بلوچ و ترک و هر قوم دیگر و پیر و جوان و میانسال و هر قشر دیگر و هر صنف دیگر و هر سلیقۀ دیگر که تا چند ماه پیش خود را بیگانة با سرنوشت کشور میدید همچون عهد نخست جمهوری اسلامی، خویشتن را از نو در دایره صاحبان انقلاب بیابد. ا

ما با هم آمدیم تا با تجسس در احوال شخصی مردم مخالفت کنیم و از نفرت پراکنی و پرونده سازی بیزاری بجوییم. با هم آمدیم تا حاکمیت عقل و عشق را توامان داشته باشیم. همۀ ما به چهرۀ رحمانی اسلام رو کردیم و در این رویکرد میراث تمدنی ایران عزیز و بزرگ را تجدید شده دیدیم، تا آنجا که در مساجد شعار ایران، ایران! را با طنینی که هنوز در تکبیرهای شبانۀ شما شنیده میشود سر دادیم و کسی احساس نکرد که ایران جدای از انقلاب و یا جدای از اسلام است، بلکه اسلام و ایران و انقلاب از تحجر و کهنگی و تعصب و خارجیگری جداست. اسلامی که در ورای تمایزات عقیدتی و طبقاتی و قومی و جنسیتی کرامت انسانها را ارج مینهد و اصل می داند. اسلامی که شوینده هر نوع نابرابری در مقابل قانون و پرچمدار تکریم حقوق شهروندی است.ا

مردم!ا

علیرغم آنچه روی داد، ما در این چند ماه آرزوهای بلند و کوششهای خالصانۀ خود را نباختیم. ما در این میانه مستورهای از تحقق آرمانهایمان را یافتیم و دیدیم که آنچه به دنبال آنیم چقدر خواستنی است و چه نسبت نزدیکی با حقیقت اسلام و انقلاب و هویت ملی ما دارد. این دستاوردی است که هیچکس نمیتواند آن را از ما بستاند. ما با هم سرمایهای اندوختهایم که پشتوانه و بستر حرکتهای آتی ما و فرزندانمان خواهد بود و این خط سبز جوشیده از فطرتهای مردم و واقعیتهای تاریخی کشور و انقلاب همچنان در طول سالها ادامه خواهد یافت تا به مقصد نهایی خود برسد. ما برای حفظ این دستاورد بزرگ همچنان ایستادگی خواهیم کرد.ا

تمامی تلاشهایی که این روزها در مخالفت با شما صورت میگیرد برای آن است که از ثمربخش بودن اعتراضات قانونی خود ناامید شوید، زیرا تا ما ناامید نشویم این دولت از اعتبار واقعی برخوردار نخواهد شد. امید به آینده رساترین اعتراض ماست. به سابقه دیرینه این سرزمین نگاه کنید. در زندگانی ما مردم که از کهنترین تمدنها زاده شدهایم، فراز کنونی جزئی از یک تاریخ طولانی است. ما در جادهای به درازای تاریخ همه بشریت قدم میزنیم. در این جاده چه بسیار ملتها که منقرض شدند و جز داستانی از آنان باقی نماند. آن چیزی که ملت ما را به خلاف آنان و علیرغم سختترین رویدادها زنده نگه داشت امید بود، زیرا آفت این راهپیمایی هزاران ساله ناامیدی است. مردم ما میتوانستند با بدبینی و ناامیدی حوادثی شبیه به آنچه را که در جریان انتخابات گذشته با آن روبرو شدیم پیشبینی کنند و به صحنه نیایند. آیا آنان اشتباه کردند که به این پیشبینیها اعتنا نکردند؟ نه! آنان به مقتضای روح امیدی که هسته درونی هویت ملی ما را شکل داده و ما را در طول هزارهها زنده نگه داشته است چنین کردند. بهویژه با جوانان میگویم که اگر میخواهید ایرانی باقی بمانید از شعله امید در سینههای خود محافظت کنید، زیرا امید بذر هویت ماست؛ بذری که با نخستین باران شروع به روییدن میکند و جان هرکسی را که هنوز ایرانی باقیمانده است، در هر کجای جهان که بیتوته کرده باشد به اهتزاز در میآورد، تا از نو خود را در سرنوشت این خاک شریک بداند.ا

امیدی که هویت ما را شکل داده است معطوف به چه چیز است؟ قطعا معطوف به امور غیر واقعی و خرافه های واهی نیست، و الا نمیتوانست ملتی را برای هزاران سال زنده نگه دارد. بلکه این امید معطوف به لطف و فضل الهی است. اگر علاقه به این هویت تاریخی کمترین فاصلهای با اسلام ندارد، به این خاطر است. ما آمده بودیم این علاقه را احیا کنیم. از این هویت خود فاصله نگیریم. شما وظیفه خویش را به درستی انجام دادهاید و غیر ممکن است که لطف خداوند مردمی را که با نیتهای پاک ادای وظیفه میکنند تنها بگذارد.ا

امید به صرف گفتن و شنیدن شکل نمیگیرد و تنها زمانی در ما تحکیم میشود که دستانمان در جهت آرزوهایی که داشتیم در کار باشد. دستانمان را به سوی یکدیگر دراز کنیم و خانههایمان را قبله قرار دهیم. واجعلوا بیوتکم قبله. به خودتان و دوستان همفکرتان برگردید و این بار هر شهروند محوری باشد برای یک فعالیت مفید سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و منتظرتشویق و کمک دولتی که وجاهت خود را از دست داده است نباشد.ا

مسئولیت تاریخی ماست که به اعتراض خود ادامه دهیم و از تلاش برای استیفای حقوق مردم دست بر نداریم. مسئولیت دینی ماست که نگذاریم انقلاب و نظام به آنچه اسلام نمیپسندد استحاله بیابد. مسئولیت انقلابی ماست که اجازه ندهیم حاصل خون صدها هزار شهید به یک دولت امنیتی تنزل پیدا کند و مستهلک شود. لیکن برای آن که این اعتراض به نتیجهای دلخواه برسد باید چند اصل مهم را رعایت کنیم:ا

- نظام و انقلاب اسلامی میراث و میوه مبارزات تاریخی دویست ساله شما با استبداد و عقب ماندگی است. جمهوری اسلامی نظامیاست که اگر بر اساس عهد نخستین و نسخه اصیلش به اجرا درآید تمامی خواستههای ما را در بر میگیرد. مبادا کسی فریب شعارهای ساختارشکنانه را بخورد. اینجانب قویا با چنین وسوسه ای مخالفم و اعتقاد دارم قانون اساسی ما همچنان دارای ظرفیتهای ارزشمند تحقق نایافته ای است که باید با فعالیت همه نخبگان روحانی و دانشگاهی و اندیشمندان کشور اجرای آنها به صورت مطالبه ای ملی درآید.ا

به یاد آوریم که ملت ما در انقلاب اسلامی به دلیل عدم انعطاف در قبال خواسته های به حقش، که از زبان امام راحل بیان میشد، مجبور به ساختارشکنی گردید. به همه نهادهای تصمیمگیر در نظام توصیه میکنم که چون شورای نگهبان عمل نکنند و مجاری را برای اصلاح اشتباهات باز بگذارند، زیرا که بسته شدن این راه، تهدید ساختارشکنی را به عنوان تنها بدیل مطرح خواهد کرد، و این بدیلی است که همه ما هزینه سنگین آن را میدانیم و قاطعانه با آن مخالفیم. همچنین تاکید میکنم که تعلل در محقق ساختن آرمانهایی چون قانونگرایی، عدالت، آزادی و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود، و به ویژه اصول معطل مانده قانون اساسی مشروعیت سوز است.ا

- اسلام آن پوستین وارونه ای نیست که برخی مخالفان شما پوشیدهاند. شیوه آنها این است که هر چیز مقدس و مبارکی را به نفع سلیقه خود مصادره کنند، تا جایی که حتی اگر بتوانند شال سبز شما را هم می ستانند. اسلام راستین نسبتی با ظاهرسازیها و کجاندیشی های آنان ندارد، بلکه مکتبی رهائی بخش است که اگر به حقیقت و نورانیت آن برسیم دوای تمامی دردهای شخصی و اجتماعی ماست.ا

- ماجرای ما، هر چقدر تلخ، یک اختلاف خانوادگی است که اگر خامی کنیم و بیگانگان را در آن دخالت دهیم به زودی پشیمان خواهیم شد.ا

- در اعتراض و حرکت اصلاحی و اصولی ما هیچکس نباید صدمه ببیند. ما زمانی در تلاش خود موفق خواهیم بود که ابتکارهای ما برای احقاق حقوقمان تا آن حد اندیشیده شده، کارآمد و در چارچوب قانون باشد که حتی کودکان خردسال و زنان باردار بتوانند در آن شرکت کنند.ا

- ما در برههای و گریوهای از تاریخ کشور خود قرار داریم که راه حل بسیاری از مشکلات ما قانون است. درست است! قانون همیشه بی عیب نیست. درست است! قانون عرفی قراردادی اجتماعی است و به مانند هر عهد و پیمانی که انسانها با هم میبندند رعایت آن تنها تا زمانی الزامی است که طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد. درست است! مخالف شما قانون اساسی را زیر پا میگذارد، به خلاف نص این میثاق ملی شما را از حق برگزاری اجتماعات محروم میکند، بلکه حتی اگر به نشانه اعتراض پارچهای سبز به دستتان ببندید به رغم اصول متعدد قانون اساسی و قوانین بیشمار عادی، خود آن کسی که مسئول حفظ امنیت است شما را مورد ضرب و شتم قرار میدهد. درست است! متقلبان و دروغگویان تنها به نیت تحمیل منویاتشان در پشت نام قانون سنگر گرفته اند. لیکن تلاشی که ما وارد آن شدهایم یک مشاجره و تلافی جویی نیست. ما را عصبانیت یا جاهطلبی یا خودپسندی برنیانگیخته است، بلکه حرکت ما اقدامی برای اصلاح و تامین بهروزی کشور است. برای رسیدن به چنین هدفی جا دارد که ما حتی به جسد قانون احترام بگذاریم، زیرا میدانیم که در فردای نزدیک، زمانی که کوششمان به ثمر میرسد، نخستین اصلی که باید آن را نهادینه کنیم پایبندی به قانون است. این شالودهای است که امروز صبورانه میریزیم تا بر رویش بنای رفیع فردایمان را استوار کنیم.ا

- سرانجام وحدت. همه شما را به برادری دعوت میکنم. پیروزی ما در گرو معاضدت و پیوند با یکدیگر است، و در این یکدیگر تمایزی میان ما و مردمی که به دیگران رای دادهاند نیست. حتی آنانی که اینک رو در روی ما به خشونت متوسل میشوند در اخوت ما شریکند، زیرا ما به دنبال آیندهای هستیم که در آن همان کسی که خواهر و برادرمان را در خیابانها کتک زده است، سعادتمندتر، معنویتر، سالمتر و زیباتر از امروز زندگی کند. رنگ سبزی که ما به عنوان نماد خود انتخاب کردهایم یک معنایش هم این است؛ رنگ سبزی که ما را به اهلبیت نور، اهل بیت راستی، اهلبیت خرد، اهل بیت کرامت و فضیلت پیوند میدهد.ا

شاید بگویید که با این همه قید و بند دیگر فرجهای برای بیان اعتراض باقی نمانده است. این گمان خامی است که مخالفان سطحیاندیش و افراطی شما در سر دارند. الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا. کسانی که در راه خدا میکوشند خداوند آنان را به راههای خود هدایت میکند. به عنوان نمونههایی از این هدایت به یاد آورید که خداوند چگونه آرامش را بر اجتماعات بیکرانةتان مستولی میکرد و یا در خلال آنها ظرفیتهای ذهنی مردم به چه شعارهای نغزی رهنمون میشد. همان خلاقیت همچنان قادر است که با توجه به تمامی این اصول راهکارهایی بکر و موثر پیشپای ما قرار دهد، میدانهای گستردهای برای عمل در مقابل ما بگشاید و تجربیات جدیدی برای آزادیخواهان جهان اندوخته کند.ا

در ابتدا هدف همه ما از شرکت در انتخابات آن بود که عقلانیت دینی به فضای مدیریت کشور بازگردد، لیکن در میانه مسیر به اهدافی بسیار بلندتر هدایت شدیم. ما در این بین میخواستیم ارکان ذیربط نظام به یاد آورند که در ورای تمامی آنان و ما فوقشان میزانی به نام رای و عزم مردم وجود دارد که آنها نه حق دارند و نه میتوانند آن را نادیده بگیرند. امروز خواست عمومی برای سازوکاری کارآمد جهت انتخابات که در آن اطمینان ملی حاصل شود و دروغ، تقلب و تزویر جایی نداشته باشد، به یک مطالبه انکار ناپذیر مردمی تبدیل شده است. در هر قدمی در آینده تجربه تلخ و مشروعیتزدای جریانات اخیر باید پیشاروی ملت باشد و نباید هیچ فرصتی برای روشنتر شدن ابعاد این دروغ و تقلب بزرگ و پیآمدهای تلخ آن از دست برود.ا

در ایامی که گذشت شخصیتها و گروههایی به سراغ اینجانب آمدند و خواستار گذشت من از آنچه گذشت شدند. شاید توجه نمیشد که اینجانب از همان ابتدا از حق شخصی خود گذشته بودم، اما مسئلة انتخابات مسئله شخصی من نبود و نیست. من نمی توانم بر سر حقوق و آرای پایمال شده مردم معامله یا مصالحه کنم. مسئله جمهوریت و حتی اسلامیت نظام ماست. اگر در این نقطه ایستادگی نکنیم، دیگر تضمینی نداریم که در آینده با حوادث تلخی نظیر آنچه در انتخابات کنونی گذشت روبرو نباشیم.ا

گروهی از نخبگان بر سر آنند که گرد هم آیند و با تشکیل جمعیتی قانونی صیانت از حقوق و آرای پایمال شده مردم در انتخابات گذشته را از طریق انتشار مدارک و اسناد تقلبها و تخلفهای انجام گرفته و نیز رجوع به محاکم قضایی پیگیری کنند و نتایج آن را مستمرا به اطلاع عموم مردم برسانند. اینجانب نیز به این جمع میپیوندم. این گروه اجرای اصول معطل مانده قانون اساسی را در دستور کار خود خواهد داشت و علاوه بر آن در این مرحله مطالبات زیر را دنبال خواهد کرد:ا

- توقف برخوردهای امنیتی، فوق امنیتی و نظامی با مسائل انتخاباتی و بازگشت کشور به فضای طبیعی سیاسی

- اصلاح قانون انتخابات به نحوی که امکان تکرار تقلبات گسترده را از بین ببرد و بیطرفی نهادهای مجری و ناظر را تضمین کند

- رعایت اصل 27 قانون اساسی در مورد آزادی تجمعات

- آزادی مطبوعات و رفع توقیف از آنها

- فعالیت مجدد سایتهای خبری مستقل

- ممنوعیت مداخلات غیرقانونی دولت در فضای ارتباطی، نظیر اینترنت، پیامهای کوتاه، و جلوگیری از قطع ارتباطات تلفنی و شنود مکالمات مردم و هر گونه تجسس دیگر

- توقف برخوردهای یکجانبه، افترا، دروغپردازی و اهانت در رسانه رسمی کشور

- برخورداری از کانالهای مستقل تلویزیونی در خارج و داخل کشور

- صدور مجوز برای تشکیل جمعیتهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی

- آزادی همه دستگیرشدگان سیاسی، ابطال پروندهسازیهای جعلی امنیتی و دخالت ندادن پروندههای جاری در برخورداری آنها از حقوق اجتماعی

در انتها به همه مردم شریف کشورمان، چه آنها که به اینجانب رای دادند و چه آنهایی که به اینجانب رای ندادند، به ویژه کسانی که در حوادث ناگوار هفتههای اخیر صدمه دیدند درود میفرستم. همچنین مقام شهیدانی را که به جرم حقخواهی و آزادیطلبی در خون خود غلطیدند ارج مینهم و از خداوند بزرگ برای خانوادههای عزیز آنان طلب صبر و اجر دارم. ا

میر حسین موسوی

10/4/88

Tuesday, June 30, 2009


ابژکتیو
يکي از اعضای تیم پزشکی معالج سعید حجاریان که ساکن واشنگتن است، با ارسال نامه ای سرگشاده خطاب به "همه کسانی که قادر به کمک به وی می باشند" هشدار داده که ادامه نگهداری نامبرده در زندان، به قیمت جان او تمام خواهد شد.

نویسنده این نامه، که برای انتشار در اختیار روز گذاشته شده، در ابتدا یادآور شده است: "اینجانب دکتر تقی اسدی (متخصص مغزو اعصاب) یکی از اعضاء تیم پزشکی ای هستم که در عرض ده سال قبل با زحمت بسیار زیاد آقای دکتر سعید حجاریان را مورد درمان اختلالات ناشی از اصابت گلوله به سرشان قرار داده ایم. در نتیجه این سوء قصد ایشان دچار آسیب بخشهائی از مغز، و نخاع و هم چنین عروق مغز شدند. حاصل این آسیبها اختلال تکلمی، راه رفتن، و درد میباشد. با درمانهای داروئی متعدد، فیزیوتراپی، کار درمانی و گفتار درمانی ایشان را تا حدی تحت کنترل در آوردیم."

دکتر اسدی تصریح کرده است: "درمانهای ایشان دائمی، و بدون وقفه بوده و همچنان در حال انجام است. هرگونه وقفه در هر یک از این جنبه ها میتواند موجب آسیب بلافاصله و یا غیز قابل برگشتی برای ایشان بشود. با تماسی که با همسر پزشک ایشان داشتم، گزارشی از وضع روحی بسیار بد و کاهش واضحی در قدرت جسمی ایشان به اطلاع اینجانب رسید. سیستمهای خارج از دستگاه عصبی ایشان احتیاج به ملاقات فوری پزشک داخلی دارد".

در ادامه نامه آمده: "به علت محرمانه بودن اطلاعات پزشکی اینجانب از افشاء جزئیات پزشکی پرونده ایشان معذورم، ولی میتوانم اذعان کنم که بازداشت ایشان میتواند منجر به خطر جانی غیرقابل جبران برای ایشان شود. "

پزشک معالج حجاریان در خاتمه هشدار داده: "با در نظر گرفتن جنبه های انسانی، از همه کسانی که قادر به کمک بهایشان میباشند اکیدا درخواست می شود که در آزاد سازی و یا انتقال ایشان به محل مناسبی - منزل - که بتواند درمانهای روزانه اش را گرفته و از زیر فشار روانی حبس انفرادی در آید، کوشش نمایند. بار دیگر تأکید می کنم جان بیمار من در خطر است. خواهشمند است به اخطار پزشکی اینجانب توجه فرمایید ."

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران : بنابه گزارشات رسیده از زندان اوین،دستگیریهای گسترده و بی سابقه جوانان معترض که گفته می شود تعداد آنها در زندان اوین به چند هزار نفر می رسد.

تظاهرات و اعتراضات گسترده و بی سابقۀ مردم ایران که در هفته های اخیر سراسر کشور را فرا گرفته است . مردمی که نسبت سلب حقوقۀ اولیه خود و ظلم و بیداد و جنایتهای بیشماری که در حقشان روا داشته شده جانشان به لب رسیده و با آمدن به خیابانها و اعتراضات گسترده خود خواهان آزادی و عدالت هستند. ولی پاسخ آنها از ابتدای امر گلوله، گاز اشک آور، دشنه، باتوم و سایر سلاحها بود. یورشهای وحشیانه که با به خاک و خون کشاندن مردم بی دفاع پاسخ داده شد.
سرکوبهای خونین که توسط نیروهای گارد ویژه، سپاه پاسداران، بسیج و لباس شخصیها علیه مردم بی دفاع بکار برده شد . تا به حال باعث شهادت و زخمی شدن تعداد زیادی شده و هزاران نفر از زنان و مردان آزدایخواه به اسارت رفتند. دختران و پسرانی که بی نام و نشان در خیابانها سینه های خود را سپر کردند و حتی در حال حاضر که در اسارت بسر می برند ،کمتر نامی از آنها برده می شود .آنانی که جسمشان آماج گلوله ها وباتوم ها، دشنه ها کردند و در حالی که جسم آنها خونین و کبود از جور ستمکاران روانۀ اسارتگاهها شدند.
هر روز تعداد زيادي از خانواده ها جلوي درب زندان اوين و دادگاه انقلاب تجمع می کنند تا خبري از فرزندان و همسران خود بگيرند تعدادي از خانواده ها شهرستاني هستند كه هر روز در بلاتكليفي و سرگرداني مسير دادگاه انقلاب و اوين را طي مي كنند. تعدادي از خانم هاي بازداشت شده متأهل هستند كه همسرانشان هر روز با بچه هاي كوچك شان به زندان اوين مراجعه مي كنند تا شايد بتوانند از وضعیت و شرایط همسران خود مطلع شوند.
همانند روزهای قبل لیست دیگری از اسامی تعدادی از جوانان دستگیر شدۀ اخیر، که در زندان اوین بسر می برند به اطلاع عموم می رسانیم:
1- ليلا سلماني فر 26 ساله دوشنبه 25 خرداد دستگير و به اوين منتقل شده
2- اردلان سرابي 22 ساله شنبه 30 خرداد در ولي عصر دستگير و به اوين منتقل شده
3- رضا محسني 27 ساله يكشنبه 24 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
4- نريمان گوهري 20 ساله يكشنبه 24 خرداد در صادقيه دستگير و به اوين منتقل شده
5- عباس اختري 31 ساله شنبه 30 خرداد در نواب دستگير و به اوين منتقل شده
6-شهاب عبدي نسب 23 ساله سه شنبه 26 خرداد در آزادي دستگير و به اوين منتقل شده
7- يونس سليمي 28 ساله چهارشنبه 27 خرداد در مفتح دستگير و به اوين منتقل شده
8-علي هاديان 18 ساله يكشنبه 24 خرداد در شريعتي دستگير و به اوين منتقل شده
9-حميد نوروزي 19 ساله شنبه 30 خرداد در آزادي (بهبودي) دستگير و به اوين منتقل شده
10-سيامك احمدي 22 ساله پنجشنبه 4 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
11-احسان حسيني 25 ساله دوشنبه 1 تير در هفت تير دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
12-نريمان احمدي مقدم 23 ساله سه شنبه 26 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
13-مصطفي حاجي زاده 20 ساله به اوين منتقل شده
14-حسين اتابك 32 ساله به اوين منتقل شده
15-عبدالله نوري 27 ساله چهارشنبه 27 خرداد در هفت تير دستگير و به اوين منتقل شده
16-وحيد اسماعيلي 24 ساله به اوين منتقل شده
17-شاهين نصيري نيا 30 ساله شنبه 30 خرداد در انقلاب دستگير و به اوين منتقل شده
18-سينا فرهمند 23 ساله دوشنبه 27 خرداد در شهرك غرب دستگير و به اوين منتقل شده
19-نيما پرتويي به اوين منتقل شده
20-جواد اسكوئي 27 ساله شنبه 30 خرداد در ازادي دستگير و به اوين منتقل شده
21-بهروز نوروزي 24 ساله چهارشنبه 3 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
22-روزبه اماني 26 ساله چهارشنبه 3 تير در بهارستان دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
23-كيومرث احمدي 27 ساله شنبه 30 خرداد در بلوار كشاورز بازداشت و به اوين منتقل شده
24-محمد محمدي 21 ساله به اوين منتقل شده
25-يوسف داداشي 28 ساله شنبه 30 خرداد در آزادي دستگير و به اوين منتقل شده
26-حامد باقري 27 ساله به اوين منتقل شده
27-علي پاشاه 20 ساله چهارشنبه 3 تير در ونك دستگير و مكان نگهداري وي نامشخص
28-مرتضي كمالي 22 ساله دوشنبه 25 خرداد در انقلاب دستگير و به اوين منتقل شده
29-هادي دشتي 29 ساله چهارشنبه 27 خرداد در هفت تير دستگير و به اوين منتقل شده به گفته خانواده وي 30-هادي در زمان دستگيري از ناحيه سر زخمي شده بوده
31-سعيد باقري 25 ساله به اوين منتقل شده
32-مهدي مجيدي سه شنبه 26 خرداد در ونك دستگير و به اوين منتقل شده
33-مجتبي نيك زاد 25 ساله شنبه 30 خرداد دستگير و به اوين منتقل شده

از طرفی دیگر روز گذشته با اعلام تشکیل هیئت ویژه تعیین تکلیف بازداشت شدگان اخیرکه از افرادی مانند دری نجف آبادی ،رئیسی و مصطفی پور محمدی تشکیل شده است. رئیسی و مصطفی پور محمدی از اعضای هیئت مرگ قتل عام های زندانیان سیاسی سال 1367 می باشند. تشکیل این هیئت که تداعی کنندۀ هیئت مرگ سال 1367 و قتل عام زندانیان سیاسی است. به نظر می آید با تشکیل این هیئت که افراد آن از جنایتکاران علیه بشریت می باشند برای ایجاد رعب و وحشت قصد اعدام دستگیر شدگان اخیر را در سر دارند. در روزهای اخیر احمد خاتمی در نماز جمعه تهران اعلام کرد که معترضین محارب می باشند و همچنین با ترتیب دادن مصاحبه های تلویزیونی توسط مامورین وزارت اطلاعات زمینه سازی لازم را برای اعدام جوانان دستگیر شده مهیا می کنند.
مجمع روحانیون مبارز خواستار شد:
نسبت به خون به ناحق ریخته شهیدان اقدام شود
متن این بیانبه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
نظام مبارکی که در آن به‌سر می‌بریم برآمده از خیزش شگفت‌انگیز ملتی است که سالیان دراز در آرزوی آزادی و استقلال و آبادانی کشور و عدالت، هزینه‌های گزافی پرداخته است و ایمان او به خدا و دلبستگی‌اش به دین همواره وی را در این راه پرمشقت پایدار داشته است و در برهه‌ای از زمان موهبت رهبر ممتاز حضرت امام که مظهر ایمان و آرمان و آزادگی او بوده است، وی را یاری کرده است و حاصلش (البته به قیمت خون عزیزان و ایثارگری انبوهی از زنان و مردان) نظام جمهوری اسلامی بوده است. جمهوریت به آن معنی که میزان رأی ملت است و حاکمیت انسان بر سرنوشت خویش پذیرفته شده است , حاکمان برگزیدگان با تقوای مردم و خدمتگزاران آنانند، نه اربابان ایشان و طبعا آن‌که پرسش‌گر است، مردمند و آن‌که پاسخ‌گو است، حاکمانند.

و نظام ما اسلامی است از آن جهت که آئین خداوند و ارزش‌های دین مبین حاکم بر زندگی اجتماعی است، البته اسلامی که دور از خرافات و تحجر و توهم‌زدگی متحجران و کج‌اندیشان است و در جهان پیچیده امروز پاسخ‌گوی نیازها و پرسش‌های اساسی مردم این روزگار است.


جمهوری اسلامی راهی است به سوی سربلندی ایران و سرفرازی ایرانی و زمینه‌ساز ایجاد الگویی ممتاز که در آن اخلاق و معنویت در کنار آزادی، عدالت، حقوق انسان و پیشرفت کشور قرار گرفته است. آن‌چه مهم است پاسداری از معیارهای اصیلی است که نظام ما بر آن استوار است و می‌بایست باشد و احیانا نیست.

در انتخاباتی که انجام گرفت، می‌شد که این نظام مستحکم‌تر شود و راه‌های انحرافی از راه راست روشن‌تر تشخیص داده شود و آرام‌بخش جان ملتهب ملتی بیدار و هوشیار باشد. انتخاباتی که می‌توانست در آغاز دهه چهارم پیروزی انقلاب نشان دهد که پایه‌های مردم‌سالاری سازگار با دین در آن مستحکم‌تر و استوارتر شده است و مردم احساس کنند که حاصل خون صدها هزار شهید و رنج آسیب جانبازان و آزادگان و خانواده‌های شکیبای آنان روز بروز شکوفاتر و ایران عزیز در جهت اعتلاء و ایرانی برخوردار از حرمت، عزت و حقوق مادی و معنوی در حرکت است. افسوس که این فرصت از دست رفت و امروز اعتماد عمومی که مهم‌ترین سرمایه کشور و انقلاب است، لطمه دیده است و انبوهی از مردمان که بحق حرف و انتقادی دارند، از آن‌چه اعلام شده قانع نیستند. مهم این است که همه احساس کنند سازوکارهایی که در جهت کارگر افتادن رأی مردم که به تعبیر حضرت امام «میزان» است، خدشه‌ناپذیر است و اگر چنین احساسی نبود، با چه امید می‌توان باز هم مردم را به حضور فراخواند. ما معتقدیم اعتماد آسیب‌دیده مردم با اظهارنظر مرجعی که اکثریت اعضای آن از پیش جانبداری بی‌پرده خود را نسبت به یک نامزد اعلام کرده‌اند، در مورد نتایج انتخابات ترمیم نخواهد شد.


متاسفیم که راهکارهای منطقی و خیرخواهانه مورد توجه قرار نگرفت و هیأتی بی‌طرف و کاردان مسئول رسیدگی و اعلام حقیقت نشد. بلکه به‌عکس اعتراض آرام و پرشکوه مردم که حضوری بی‌همانند نشان دادند و رشد خود را همچون روزهای پرفروغ انقلاب اثبات کردند، مورد تهاجم بی‌رحمانه قرار گرفت و در حالی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، هم نامزدهای محترم و هم طرفداران آنان از نظام و در نظام هستند، میلیون‌ها انسان معترض را اسباب دست بیگانگانی قلمداد کردند که نه اسلام را می‌خواهند و نه ایران را و فرزند برومند و مؤمن انقلاب و ایران، حضرت آقای مهندس موسوی را آزردند و مقاومت ستودنی او را در دفاع از حق و رأی مردم نکوهش کردند و نیز نسبت به شخصیت انقلابی و خدمتگزار جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای کروبی جفا کردند. و حتی تظاهرات آرام مردم را به خاک و خون کشیدند و بخش مهمی از سرمایه‌های فرهنگی و سیاسی و انقلابی و خیرخواهان و تعداد کثیری از جوانان عزیز را به بند کشیدند تا همگی را در برابر یک انتخابات مخدوش تسلیم کنند و طبیعی است که در این عرصه بیگانگان بیکار نخواهند نشست و می‌کوشند که آتش نفاق و نقار را فروزان‌تر کنند. اینک پس از هزینه‌های سنگینی که پرداخت شده است، در عین اعتراض به نتیجه انتخابات و محفوظ‌ نگاه‌داشتن حق اعتراض معتقدیم که مردم بزرگوار نباید بیش از این هزینه بپردازند و معتقدیم هیجانات فزاینده و اعتراضات خیابانی راه‌کار نیست. ما همه را به آرامش دعوت می‌کنیم، چرا که ایران و انقلاب برای ما از همه چیز با ارزش‌تر است و انتظار داریم که مسئولان نیز زمینه عبور از فضای زشت امنیتی و نظامی را فراهم آورند. و زندانیان را آزاد کنند و از تبلیغات یکجانبه و تحریک‌آمیز و تحریف‌کننده دست بردارند و حق بیان واعتراض مدنی را به رسمیت بشناسند و نسبت به خون به ناحق ریخته شهیدان و جانباختگان و استمالت از خانواده‌های آنان اقدام کنند و زمینه‌ای فراهم آورند تا خردمندان خیرخواه بتوانند در فضای آرام به آن‌چه جامعه را به این وضعیت ناگوار کشاند، بیاندیشند و راه چاره اساسی برای آن بیابند.

مجمع روحانیون مبارز
8/4/1388

بیانیه جدید مجمع روحانیون مبارز:
متاسفیم که راهکارهای منطقی و خیرخواهانه به نتیجه نرسید
تیر 88
در پی ادعای کوهکن، رئیس دانشگاه تهران:
کوهکن دروغ می‌گوید، من از نیروی انتظامی نخواستم وارد کوی دانشگاه شود
رئیس دانشگاه تهران ادعای سخنگوی هیات رئیسه مجلس را مبنی بر اینکه نیروهای انتظامی با درخواست رئیس دانشگاه تهران وارد کوی شده بودند، تکذیب کرد.

به گزارش «موج سوم» به نقل از خبرگزاری مهر، فرهاد رهبر گفت: "ورود نیروی انتظامی به کوی دانشگاه تهران با اجازه و درخواست من نبوده و اظهارات این نماینده مجلس را به شدت تکذیب می کنم." وی اظهار داشت: " من پس از ورود نیروی انتظامی به کوی از جریان اطلاع پیدا کردم و در صحنه حاضر بودم اما درخواستی مبنی بر ورود نیروی انتظامی نداشتم."

محسن کوهکن، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس، در حاشیه جلسه روز سه شنبه مجلس با بیان اینکه طبق قانون به درخواست رئیس دانشگاه نیروی انتظامی می تواند وارد محل دانشگاه شود، گفته بود: در مسائل اخیر نیز فرهاد رهبر عنوان کرده که برای تأمین امنیت از نیروهای امنیتی خواسته است که وارد کوی دانشگاه تهران شوند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز پیش از این صدور مجوز برای ورود ماموران نیروی انتظامی به کوی دانشگاه توسط دانشگاه تهران را تکذیب کرده و گفته بود: نیروی انتظامی با مجوز شورای تامین وارد کوی شده است.

سید محمد خاتمی در جمع اعضای کمسیون امنیت ملی:
فضا طوری باشد که در آینده مطمئن باشیم مردم به عرصه می‌آیند

رئیس دولت اصلاحات با ابراز نگرانی از لطمه خوردن به اعتماد عمومی بخش قابل توجهی از جامعه، خواستار تشکیل هیات بی‌طرفی برای حل مسائل پیش آمده در خصوص انتخابات شد و بر تغییر فضای امنیتی و نظامی کنونی تاکید کرد.

به گزارش نوروز، سيد محمد خاتمي در دیدار با هیات منتخب کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که روزهای اخیر برای حل مسائل پیش آمده دیدارهایی را با مسئولان و شخصیت‌های سیاسی و مذهبی کشور انجام می‌دهند، گفت:«مطمئن هستم همه شما از سر دلسوزی برای نظام، اسلام، ایران و انقلاب تلاش می‌کنید.»

وی افزود:«من خودم را فرزند و مخلص انقلاب می‌دانم.همواره عشق به امام داشته‌ام و در حد خودم تلاش کرده‌ام.بعد از انقلاب هم هر جا که بودم و احساس کردم باید در عرصه باشم حضور داشته‌ام و الان هم همین طور است.»

رئیس دولت اصلاحات تصریح کرد:«برایم نظام امر مقدسی بوده که حاصل انقلاب اصیل دینی و مردمی بوده است که برای آن هزینه پرداختیم.»

رئیس بنیاد باران با اشاره به تببین مبانی نظری اصلاحات که سال گذشته طی جلساتی انجام داد، اظهار داشت:«من در اصلاحاتی که از دیدگاه خودم تبیین کرده‌ام گفتم حرکت اصلاحی حرکتی است که بیش از صد سال است در جامعه ما بروز و ظهور دارد که اوج آن را در انقلاب اسلامی مشاهده می کنیم و حاصل انقلاب اسلامی هم جمهوری اسلامی است.»

خاتمی تصریح کرد:«تفاوتی که امام و انقلاب ما با سایر جنبش‌ها داشته این است که انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی را عرضه کرد و معتقدم یکی از موارد تضعیف نظام این است که در داخل از معیارهای جمهوری اسلامی منحرف شویم؛طبیعی است بیگانگان هم هدفشان لطمه زدن به این دستاورد است.»


رئیس جمهور سابق کشورمان ادامه داد:«وقتی انقلاب اسلامی رخ داد در عرصه حیات اجتماعی یک واقعیت رخ داد و در اینجاست که اصول‌گرایی و ارزش‌گرایی مطرح می‌شود و این سئوال پیش می‌آید که ما از چه دفاع می‌کنیم؟پاسخ آن روشن است از جمهوری اسلامی؛همان‌گونه‌ای که امام راحل گفت و در قانون اساسی نیز آمده است.»

خاتمی سپس این سئوال را مطرح کرد که باید ببینیم وقتی از نظام دفاع می‌کنیم در نظر ما از نظام چیست؟وچگونه و از چه داریم دفاع می‌کنیم؟لطمه به نظام این است که کاری بشود که به جمهوری اسلامی با همه لوازم آن از جمله محور بودن مردم لطمه بخورد.
وی با تاکید بر اینکه «نباید به سادگی سرمایه‌های اجتماعی را از دست بدهیم»، اظهار داشت:«بنده مهندس موسوی را از سرمایه‌های متدین، اصیل و ارزشمند انقلاب می‌دانم و آمدن ایشان در عرصه را یک فرصت و غنیمت می‌دانستم.»
رئیس‌جمهور سابق کشورمان یادآور شد:«شور و هیجانی که در این انتخابات وجود داشت در هیچ یک از انتخابات‌های گذشته وجود نداشت و بنده نیز در ایجاد این شور موثر بودم، وقتی بنده از عرصه کناره‌گیری کردم دوستان خیلی گلایه می‌کردند اما در آغاز دهه چهارم انقلاب جو عظیمی ایجاد شد و در این انتخابات شعار تحریم را یا نمی‌شنیدیم یا آن را بسیار بی‌رمق می‌دیدیم.»

خاتمی یکی از مسائلی که به دغدغه‌های این روزهای او مبدل شده است را لطمه خوردن به اعتماد عمومی در بخش قابل توجهی از جامعه عنوان کرد و گفت:«ما باید جلوی خدشه دار شدن اعتماد عمومی را بگیریم تا اصل نظام لطمه نبیند چرا که ضرر این مساله بسیار بیشتر از آن است که چه کسی رییس جمهور است.پاسخ دادن به اعتراض منطقی و رفتار مدنی جامعه و بخش‌های عظیمی که به این انتخابات اشکال و ایراد دارند این نیست که با ایجاد فضای امنیتی و اعمال زور و دستگیری‌ها و نسبت‌های ناروا به مردم و شخصیت‌های محترم قصه را از مسیر خود منحرف کنیم ؛راهکار بازگرداندن اعتماد هم بیان شده است بروید تلاش کنید آن راهکار عملی شود.»

وی ادامه داد:«به هر حال یک حادثه‌ای رخ داده، عده‌ای هم به آن اعتراض دارند و باید اشکالات را رفع و مردم را قانع کرد که حل این مساله می‌تواند با تشکیل یک هیات بی‌طرف صورت پذیرد.»

رئیس جمهور سابق کشورمان تاکید کرد:«فضای امنیتی و نظامی کنونی نیز باید تغییر بکند و جامعه را به سوی آرامش برد. و معتقدم هنوز هم همه راه‌ها بسته نیست.»

به گزارش روابط عمومی دفتر حجت الاسلام سید محمد خاتمی وي با بیان اینکه «ما رهبری را دوست داریم و نسبت به ایشان علاقه داریم»، گفت:« کاش می‌توانستم آن چه در جلسه مشترک میان ما و ایشان در جلسه‌ای که در روزهای قبل از تصمیم‌گیری من برای کاندیداتوری گذشت را بیان می‌کردم.»

وی با بیان اینکه «برای ما اصل نظام و انقلاب مهم است»، اظهار داشت:«باید فضایی وجود داشته باشد که هر کس آزادانه حرف خودش را بیان کند و فضا طوری باشد که در آینده مطمئن باشیم مردم به عرصه می‌آیند.»

رئیس دولت اصلاحات تصریح کرد:«باید اصولگرایی و اصلاح طلبی را از نو معنا کرد و عقلای قوم حتما می‌توانند به نظرات مشترکی برسند.»

سیدمحمد خاتمی خاطرنشان کرد:«می‌شود ساز و کارهایی دید و تعریف جدیدی از موقعیتی که در دنیا داریم ارائه دهیم و با ایجاد توازن بین نیروهایی که در جامعه وجود دارد و رسیدن به راهکارهای منطقی‌تر برای خدمت به انقلاب، اسلام، نظام گام برداریم.»


بیشاز 170 نخبه ایرانی داخل و خارج کشور با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به مردم، رهبران سیاسی و دولتمردان در خصوص آینده‌ی ایران ابراز نگرانی کردند و خواستار رسیدگی منطقی به اعتراضات انتخاباتی شدند.

بسمه تعالی

مردم ایران، رهبران جریان‌های سیاسی ودولت‌مردان نظام جمهوری اسلامی ایران!

ما نگران کشور و ملت عزیزمان هستیم. ما جمعی ازدانشجویان‌، استادان دانشگاه و متخصصان ایرانی داخل و خارج از کشور با گرایشات مختلف سیاسی و مذهبی هستیم که با نگرانی و اندوه، از دست رفتن وفاق ملی ملت‌مان را نظاره می‌کنیم. معتقدیم در این زمان حساس با وجود اختلافات داخلی باید با هدف نجات کشور از تهدیداتی چون تفرقه و ناامیدی با مشارکت همدیگر به راه حلی عادلانه دست یابیم.

ما معتقدیم باید به حماسه‌ی حضور 40 میلیونی مردم برای تاثیرگذاری در سرنوشت خود، به عنوان یک افتخار ملی احترام گذاشت و از این مشارکت محافظت کرد. ما همیشه به این حضور و مشارکت نیاز خواهیم داشت.

به نظر جمعی از ما انتخابات ریاست جمهوری اخیر با تخلفات بسیاری همراه بود، به اندازه‌ای که حتی منجر به تغییر نتیجه شده است. عملکرد نادرست نیروهای دولتی، نظامی و انتظامی پس از انتخابات به ریختن خون هم‌وطنان و دستگیری‌های گسترده و بی‌قاعده منجر شده و چه بسا این برخوردها بخشی از طرحی جامع برای حذف جمهوریت از نظام جمهوری اسلامی ایران است.

گروهی از ما بر این باوریم که این انتخابات دچار خدشه‌ای جدی نبوده است و نیروهای نظامی و انتظامی در حد امکان با سعه صدر با معترضین برخورد کرده‌اند و خون‌های ریخته و خشونت‌ها در اثر تحریک و حضور گروه‌ها و افراد خودسر، هرج‌ومرج‌ طلب و بیگانگان نفوذی اتفاق افتاده است و اعتراضات پس از انتخابات بخشی از نقشه‌ی از پیش طراحی شده‌ی گروهی از افراد با نفوذ است که هدف آن بازپس‌گیری قدرت از نو وارثان است.

وگروهی دیگر جمعی هستیم که به هیچکدام از دو گروه بالا متعلق نبوده و فارغ از تحلیل ها و نظرات مختلف نگران وضعیت کشور و مردم در این شرایط هستیم.

اما با وجود این اختلاف‌ها ما معتقدیم که همه باید باهمراهی و همکاری هم در این روزهای سخت و برای رفع نگرانی‌های مشترک‌مان تلاش کنیم. در غیر این صورت نتیجه‌ی ناخواسته‌ی این اختلاف‌ها فروپاشی و ایجاد شکاف‌های عمیق اجتماعی است که فرصت نقش‌آفرینی را برای آینده‌ی کشور از همه‌ی دوست‌داران ایران می‌رباید و به بدخواهان و بیگانگان وامی‌گذارد.

مهم‌ترین نگرانی‌های ما شامل این موارد است:

1. خشونت‌های اخیر اعتماد عمومی به دولت و نظام را ضعیف کرده است و نتیجه‌ی آن شکاف‌های جدی در میان گروه های اجتماعی و خطر گسترش منازعات و درگیریهای داخلی است.
2. شرایط کنونی زمینه ساز حضور گروههای تروریستی و جدایی طلب خواهد شد که نه دغدغه‌ی ایران را دارند و نه ایرانی.
3. جدایی جمع بزرگی از نخبگان علمی و اقتصادی از دولت، قطعا زمینه‌ی رشد اقتصادی، علمی و فرهنگی کشور را از بین می‌برد.
4. ایران ضعیف شده در اثر اختلافات داخلی، در مقابله با تهدیدات خارجی بسیار آسیب‌پذیر خواهد بود.
5. جدایی بخش بزرگی از ملت و نخبگان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از نظام، به تقویت گروه‌های تمامیت خواه می‌انجامد و آسیب جبران‌ناپذیری به رکن جمهوریت نظام خواهد زد.
موارد فوق برای ما و بسیاری از ایرانیان از گروه‌های مختلف سیاسی که همگی آرزومند ایرانی آزاد، مستقل و توسعه یافته هستند، بسیار نگران کننده است و براین اساس ادامه‌ی روند کنونی را به نفع هیچ کس نمی‌دانیم.

بدیهی است ریشه‌یابی این بحران و جست‌وجوی علل شکل‌گیری وضعیت موجود و راهکارهای حقوقی و قانونی لازم که مانع از تکرار وقایع مشابه شود، از وظایف مهم پس از بحران است و نباید پس از خروج از وضع موجود از آن غفلت کرد.

اما اکنون در راستای عمل به وظایف ملی، شرعی و قانونی خویش و با نظر به اصول متفاوت مدیریت در زمان بحران در مقایسه با شرایط عادی، پیشنهادات زیررا برای خروج از بن‌بست توصیه می‌کنیم. این پیشنهادات حداقلی و مرضی الطرفین، از تقاضاهای گروه‌های مختلف به منظور ایجاد درکی مشترک بر مبنای حقایق است و به باور ما می‌تواند گره گشای بحران فعلی گردد.

1. تشکیل یک کمیته مشترک و مورد قبول طرفین انتخابات با استفاده از ظرفیت‌های قانونی کشور، به منظور بررسی دقیق تمامی شکایت‌های انتخاباتی و ارایه‌ی گزارش کامل آن به ملت ایران بدون هیچ پرده‌پوشی و مصلحت‌اندیشی به نحوی که افکار عمومی قانع شده و شایعات بی‌اساس پایان یابند. این کمیته صلاحیت تصمیم‌گیری در مورد اقدامات جبرانی احتمالی را نیز خواهد داشت.
2. نفی کامل خشونت و پرهیز از هرگونه تحریک و شایعه پراکنی، درگیری خیابانی، تخریب اموال عمومی و اهانت به اعضا و رهبران گروه مقابل و جلوگیری از تجاوز به حریم خصوصی مردم.
3. آزادی فوری همه‌ی بازداشت شدگانی که در روزهای اخیر بدون طی مراحل قانونی دستگیر شده‌اند و مدرکی دال بر نقش فعال آنان در آشوب‌ها و اغتشاشات موجود نیست.
4. تشکیل یک کمیته‌ی مورد قبول طرفین به منظور بررسی دقیق دلایل خشونت‌های اخیر و ارایه‌ی نتایج این بررسی‌ها به طور کامل به ملت ایران.
5. تمکین کامل همه‌ی گروه‌ها به نتایج گزارش‌های فوق و پذیرش اشتباهات احتمالی حتی اگر نتایج با مواضع قبلی آن‌ها سازگار نباشد.
ما معتقدیم که با شفاف‌سازی و رسیدگی به مطالبات مردم می‌توان بر فضای پرتنش و بی‌اعتمادی امروز غلبه کرد و شکاف بین مردم و نظام را کاهش داد. ملت ما بحران‌های بسیاری را در طول تاریخ خود پشت سر گذاشته است و امیدواریم که با هوشمندی و دورنگری رهبران سیاسی از این بحران نیزبا قدرت و سربلندی بیرون آید.

ما می‌دانیم که این پیشنهادات نمی‌تواند خواسته‌‌های حداکثری گروه‌های درگیر را پاسخ‌گو باشد بلکه حداقلی است که می‌تواند زمینه‌ساز تعاملی سازنده و مشکل گشا باشد. ما به همه‌ی هم‌وطنان و رهبران سیاسی یادآوری می‌کنیم که حل بحران فعلی نیازمند خویشتن‌داری و کاهش انتظارات همه‌ی گروه‌های سیاسی است و بدون این فداکاری، همه‌ی گروه‌های سیاسی و از همه مهم‌تر کشور و مردم ایران بازنده‌ی این تحولات خواهند بود.

امضا کنندگان:

1- احسان افشاری: دکترای مهندسی برق، استاد مهندسی برق و کامپیوتر و فیزیک کاربردی دانشگاه کرنل، امریکا
2- افشین همت یار: استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف
3- پدرام صفری: دکترا، مدرس دانشگاه هاروارد، امریکا
4- جهاندار رمضانی: دکترا، پژوهشگر زمین شناسی ایزوتوپی، انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
5- حامد حاتمی: محقق و مدرس دانشکده‌ی ریاضی، دانشگاه پرینستون، دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه تورنتو، دارنده‌ی مدال طلای کشوری المپیاد کامپیوتر
6- حمید حفاظی: دکترا، استاد مکانیک و هوافضای دانشگاه ایالتی کالفرنیا، امریکا
7- حمیدرضا چیت ساز: دکترای علوم کامپیوتر، محقق پست دکترای بیوانفورماتیک
8- رضا نصیرزاده: عضو هیأت علمی سازمان مدیریت صنعتی
9- سلمان ابوالفتح بیگی: محقق پست دکترا، دانشگاه کلتک، امریکا
10- علی نقی مشایخی: دکترای مدیریت، استاد مدیریت دانشگاه صنعتی شریف
11- لیلی خاتمی: دکتری ریاضی، محقق پست دکترا، دانشگاه نورث:ایسترن، آمریکا
12- محسن حائری: دکترا، استاد مهندسی عمران، دانشگاه شریف
13- محمد فرشچی: دکترا، استاد مهندسی هوافضا، دانشگاه شریف
14- مسعود عارف نظری: دکترای روان شناسی، هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
15- احد هراتی: دکترا، مدرس دانشگاه
16- افشین همت یار: استاد یار دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
17- آرمان رحمیم: استادیار رادیولوژی دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
18- بهرام مومن: دکترا، استاد آمار و علوم محیطی دانشگاه مریلند، امریکا
19- بهزاد قدرتی: استادیار دانشگاه لولیا سوئد
20- بهنام نقش تبریزی: استاد دانشگاه استنفورد، امریکا
21- بیژن وثوقی وحدت: معاون دانشجویی دانشگاه و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه شریف
22- پردیس مهدوی: دکترا، استادیار کالج پومونا، امریکا
23- پردیس مینوچهر: دکترا، مدرس زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پنسیلوانیا
24- حسن حدادپور: دانشیار دانشکده ی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف
25- روح الله دهقانی فیروزآبادی: دکتری، استادیاد دانشکده هوافضا دانشگاه شریف
26- سیاوش پورکمالی: دکترای مهندسی‌ برق، استادیار دانشکده ی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه دنور، امریکا
27- عباس افشار: دکترا، محقق، دانشگاه مریلند، امریکا
28- علی زواشکیانی: دکترای مدیریت دارایی های فیزیکی، مدیر آموزش مرکز مدیریت دارایی های فیزیکی ، دانشگاه تورنتو، کانادا، دانشجوی نمونه کشور
29- علیرضا فرجی: دکتری،عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه کاشان
30- فرید آشتیانی: استادیار مهندسی برق، دانشگاه شریف
31- کاوه خجسته: دکترای فیزیک، محقق کالج دارتموت، امریکا
32- کورش درویش: دکترای مهندسی مکانیک، استادیار دانشگاه تمپل، امریکا
33- کیارش بازرگان: دانشیار دانشگاه مینسوتا، امریکا
34- محمد علی صفری: دکتری علوم کامپیوتر، استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
35- محمد فرشچی: استاد دانشکده هوا فضای دانشگاه صنعتی شریف
36- مهدی بهادری نژآد: استاد دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
37- ناصر پريز: دانشيار گروه برق دانشگاه فردوسي مشهد
38- نیایش افشردی: دکترای اخترفیزیک، استاد فیزیک، دانشگاه واترلو، کانادا
39- هادی سلماسیان: استادیار، دانشگاه اتاوا، کانادا
40- هژیر رحمانداد: دکترای مدیریت، استادیار دانشگاه ویرجینا تک، امریکا، مدال طلای المپیاد جهانی شیمی
41- یاشار گنجعلی: دکترای مهندسی برق ، استاد دانشگاه تورنتو، کانادا، برنده مدال برنز المپیاد جهانی انفورماتیک
42- علیرضا نوین زاده: استاد یار دانشکده هوا فضا دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
43- احسان احسانی: کارشناس ارشد مدیریت عملیات و مدیریت زنجیره ی تأمین، مشاور مدیریت در نوآوری محصول
44- احسان هوشفر: دکترای مکانیک بلژیک
45- احمد جلیلی: دکترای طبابت، استاد دانشگاه پزشکی وین، اتریش
46- افرا علیشاهی: دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه تورنتو، کانادا، محقق فوق دکترا، دانشگاه سارلند، آلمان
47- افشین یزدی: دکترای مهندسی مکانیک از آمریکا، مهندس ارشد انرژی های تجدیدشونده
48- دكتر روح اله نجفي زاده: دكتري پزشكي عمومي از دانشگاه تهران، كارشناس ارشد آماری وزرات بهداشت، دانشگاه علوم پزشكي تهران
49- روبیل احمدی: کارشناس ارشد مهندسی برق، طراح دیجیتال
50- روح الله جعفری: دکترای مکانیک، دانشگاه میشیگان، آمریکا
51- فرید منعمی: متخصص کنترل و رباتیک، امریکا
52- محسن قاسمی: فوق لیسانس هوافضا، دانشگاه تربیت مدرس
53- محسن گودرزی: فوق لیسانس کامپیوتر از شریف
54- احمد کیارستمی: مدیر عامل و بنیان گذار شرکت فوتوموتو، آمریکا
55- افشین یزدی: دکترای مهندسی مکانیک، مهندس ارشد انرژی های تجدیدشونده
56- امیر امیرخانی: دکترا، داشگاه استنفورد، امریکا
57- امیر طوقا: دکترا، دانشگاه شهر نیویورک، امریکا
58- آرش صبحانی: آرشیتکت , موسیقی ساز و خواننده گروه کیوسک
59- بیتا نظام فر: دکترا, دانشگاه استفورد، امریکا
60- جلال ترابزاده: دکترا، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا، دانشگاه کالیفرنیا، امریکا
61- حسن امیری: مهندس پروژه، شرکت مهندسی و مشاوره MACTEC، امریکا
62- حسین میرزاپور: کارشناس ارشد اقتصاد و مدیریت سازمان، رییس دفتر خصوصی سازی مراکز مطالعات دانشگاه شریف
63- رضا بانکی: دکترا، مشاور ارشد منابع آب، امریکا
64- رضا سلطانی: دکتری دانشگاه تورنتو، دانشمند ارشد علم مواد
65- سعید صارمی: دکترای فیزیک، انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
66- سلمان محققی: دکترای مهندسی برق، مهندس ارشد تحقیق و توسعه، شرکت ABB، امریکا
67- سهرات محبی: خواننده گروه 127
68- صابر باقری نژاد: کارشناس نرم افزار در شرکت یوتیوب، آمریکا
69- عباس عسگری: کارشناس ارشد MBA دانشگاه شریف
70- عباسعلی احمدیان: کارشناس ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه امیرکبیر
71- علی‌ تاجر: دکترای مهندسی‌ برق، دانشگاه کلمبیا، امریکا
72- علی خاکی فیروز: دکترای مهندسی برق و علوم کامپیوتر، محقق شرکت IBM
73- علی هاشمی نژاد اشرفی: دکترای مهندسی عمران، مهندس ارشد شرکت تورنتن توماستی، آمریکا
74- علیرضا شادمان: دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف
75- فاطمه نجفی: لیسانس برق دانشگاه شریف
76- فرزام فتوت: دکترای مهندسی شیمی، دانشگاه مونترال، کانادا
77- مانا اوغلی خان: پزشک
78- مجید اسماعیلی فر: دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
79- محمد جواد صابریان: دکترای برق، دانشگاه سن دیگو، آمریکا
80- محمد صحرائیان: دکترای برق، آمریکا
81- مهدی میرزازاده: دو طلای کشوری المپیاد کامپیوتر و نقره جهانی المپیاد کامپیوتر
82- مهدی یحیی نژاد: دکترای فیزیک از انستیتو تکنولوژی ماساچوست، امریکا
83- نيوشا حسینی: دانشجوی دکترای مدیریت مالي دولتی، دانشگاه ايالتی نیویورک، امریکا
84- وحید هاشمیان: دکترا دانشگاه واترلو، کانادا
85- رهی یوسفی: کارشناس ارشد عمران دانشگاه شریف
86- حسین تاج میری: دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
87- محمود موسوی: کارشناس ارشد صنایع دانشگاه صنعتی شریف
88- تکتم محمودی: دانشجوی دکترای دانشگاه لندن، انگلستان
89- حسن گلدانی مقدم: دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر دانشگاه تورنتو، کانادا
90- حسین تهرانی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
91- حمید فروغی: دانشجوی فوق لیسانس مردم شناسی و توسعه دانشگاه علوم اقتصادی و سیاسی لندن، انگلستان، مدال طلای داخلی و برنز جهانی المپیاد ریاضی
92- حمیدرضا واعظی جزه: دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا، نقره المپیاد کامپیوتر کشوری، قهرمان مسابقات جهانی ربوکاپ در 2005 ژاپن رشته شبیه سازی امداد و نجات
93- راحله میراسلامی: دانشجوی دکترای علوم آموزشی، دانشگاه ادینبرو، انگلستان
94- رضا بهروزی: دانشجوی دکترای بیوفیزیک، دانشگاه جانزهاپکینز، امریکا، مدال طلای کشوری و برنز جهانی المپیاد زیست شناسی سال 1379
95- ریحانه حفیظی: دانشجوی دکترای مهندسی عمران
96- سید مرتضی عمادی: دانشجوی دکترای مدیریت دانشگاه نورث وسترن، امریکا
97- شهریار بیژنی: دانشجوی دکترای کامپیوتر دانشگاه ادینبرو، انگلستان، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد
98- طناز حسين زاده: دانشجوی دکترای مديريت، دانشگاه ويلفرد لوریه، کانادا
99- عطاا... تفقدی: دانشجوی دکترای بازاریابی، دانشگاه یوتا، امریکا
100- کیوان وکیلی: دانشجوی دکترای مدیریت استراتژیک، دانشگاه تورنتو، کانادا
101- مجید سعیدی: دانشجوی دکترای مهندسی نفت
102- محمد صدیقی: دکترای فیزیک، محقق، دانشگاه سینسیناتی، امریکا
103- محمد مشتری: دانشجوی دکترای بازاریابی، دانشگاه تیلبورگ، هلند
104- محمد نصیر: دانشجوی دکترا، دانشگاه کلگری، کانادا
105- هاشم سالاری: دانشجوی دکترا، دانشگاه کلگری، کانادا
106- هانیه موسوی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه آنتورپ، بلژیک
107- ابراهیم مظاهری: دانشجوی دکترای رشته بازاریابی و فروش دانشگاه کنکوردیا، کانادا
108- احسان امیری: دانشجوی دکترای کامپیوتر، دانشگاه سایمون فریزر کانادا
109- احسان فرشادی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
110- اشکان کیاست: دانشجوی دکترای مهندسی مکانیک و صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
111- امين امين زاده گوهری: دانشجوی دکترای برق در دانشگاه برکلی، امریکا، مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی سال ۱۳۷۹
112- امین میرزایی: دانشجوی دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
113- امیر علی بازمونه: دانشجوی دکتری عمران دانشگاه صنعتی شریف
114- ایمان حاجی زاده: دانشجوی دکترای مدیریت عملیات، دانشگاه تورنتو، کانادا
115- آرش موسوی: دانشجوی دکترای سیاست گذاری علم و تکنولوژی، دانشگاه های شریف و ساسکس انگلستان
116- آیدین کیخایی: دانشجوی دکترای مهندسی‌ مکانیک، دانشگاه وسترن انتاریو، کانادا
117- بابک محمودی: دانشجوی دکترای اقتصاد دانشگاه کوئینز، کانادا
118- بابک محیط: دانشجوی دکترای مدیریت بهداشت، دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
119- بشیر سجاد: دانشجوی دکترای کامپیوتر دانشگاه واترلو کانادا، برنده مدال برنز المپیاد جهانی کامپیوتر ۱۹۹۷، عضو تیم روبات فوتبالیست دانشگاه شریف و قهرمان مسابقات جهانی ۱۹۹۹
120- پدارم صهبا: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
121- حسام شایسته: کارشناسی دانشگاه شریف، دانشجوی دانشگاه فنی وین/ اتریش
122- حسن فاتحی: دانشجوی دکترای مهندسی کنترل، دانشگاه فردوسی مشهد
123- حسین جوشقانی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه شیکاگو، امریکا
124- رضا الله بدشتی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف
125- رضا بهروزی: دانشجوی دکترای بیوفیزیک، دانشگاه جانزهاپکینز، امریکا، مدال طلای کشوری و برنز جهانی المپیاد زیست شناسی سال 1379
126- سارا بانکی: دانشجوی دکترای مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی دانشگاه تورنتو ، کانادا
127- سارا سرخیلی: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق، مشاور ارشد مهندسی، شرکت بوز آلن همیلتون، امریکا
128- سجاد بنابی: کارشناس ارشد دانشگاه شریف MBA، رتبه یک کنکور سراسری
129- سروش اصلانی: دانشجوی دکترای مدیریت و رفتار سازمانی، دانشگاه نورت وسترن، امریکا
130- سعید افشارنیا: دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مخابرات، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا
131- سعید حسن زاده: کارشناس ارشد اقتصاد شریف
132- سعید نوری: کارشناس ارشد MBA دانشگاه شریف
133- سید علی مدنی زاده: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه شیکاگو، امریکا، مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی
134- سید محمد حسین موسوی: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه استنفورد، امریکا، دارنده ی مدال برنز المپیاد جهانی ریاضی 2001
135- سید محمد صاحبکار: دانشجوی دکتری مکانیک دانشگاه تربیت مدرس
136- سید محمد صادق امامیان: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه ادینبورو انگلستان
137- شراره تقی پور: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه تورنتو، کانادا
138- علی اخایی: دانشجوی دکتری برق دانشگاه شریف
139- علی شاهمیرزایی: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه علامه
140- علی ملکی: دانشجوی دکتری سیاست گذاری تکنولوژی دانشگاه ادینبورو انگلستان
141- علیرضا عمادی: دانشجوی دکترای موسسه نفت، دانشگاه هریوت وات، انگلستان
142- فرهاد فرزبد: دانشجو دکترای مهندسی‌ مکانیک، انستیتو تکنولوژی جرجیا، امریکا
143- گلنار تاج الدین: دانشجوی دکترای مدیریت، دانشگاه یورک، کانادا
144- مجتبي خيري: دانشجوي دکتراي مکانيک، دانشگاه مک گيل، کانادا
145- مجتبی لشکربلوکی: دانشجوی دکتری مديريت استراتژيک، مدرس دانشگاه و متخصص تحليل های استراتژيک
146- محمد برزآبادی: دانشجوی دکتری دانشکده هوا فضای دانشگاه شریف
147- محمد حافظی: دانشجو‌ی دکترای فیزیک دانشگاه هاروارد، امریکا
148- محمد علی محمودزاده: دانشجوی دکترای برق، دانشگاه بریتیش کلمبیا، کانادا
149- محمد علی هنرور: دانشجوی دکترای برق، دانشگاه تورنتو، کانادا
150- محمد علیزاده عطار: دانشجوی دکترای مهندسی برق، دانشگاه استنفورد، امریکا
151- محمد کمالی: کارشناس ارشد عمران دانشگاه شریف
152- محمد کیهانی: دانشجوی دکترای مديريت راهبردی، دانشگاه يورک، کانادا، برنده جايزه برترین مقاله دانشجویی در کنفرانس سالانه انجمن علوم مديريتی کانادا در سال 2009
153- محمد محرمی: دانشجو دکترای علوم کامپیوتر، مدال نقره المپیاد جهانی کامپیوتر
154- محمد محمودی قیداری: دانشجوی دکترای دانشگاه پرینستون، آمریکا
155- محمد مروج فرشی: دانشجوی دکتری اقتصاد شیکاگو
156- محمد مصطفی فتوحی: دانشجوی دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
157- محمد وصال: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشکده ی اقتصاد لندن، انگلستان
158- محمدرضا آبادیان: دانشجوی دکترای هوافضا، دانشگاه صنعتی شریف
159- محمدرضا ذوقی: دانشجوی دکترا، دانشگاه علم و صنعت
160- محمود قندی: دانشجوی دکترای مهندسی پزشکی، دانشگاه جانز هاپکینز، امریکا
161- مرمر مهرآبادی: دانشجوی دکترای انستیتو تکنولوژی جورجیا، امریکا
162- مسعود طالبیان: دانشجوی دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه کلمبیا، امریکا
163- مسلم کاظمی: دانشجوی دکترا، دانشگاه سایمون فریزر، کانادا
164- مصطفی موفق: کارشناس ارشد اقتصاد شریف
165- منصور ملکی: دانشجوی دکترای اقتصاد، دانشگاه استرلینگ، انگلستان
166- مهدی دلربایی: دانشجوی دکتری برق
167- مهدی صالحی: دانشجوی دکترای مکانیک، دانشگاه بریتیش کلمبیا، کانادا
168- مهدی لطفی: دانشجوی دکترا، دانشگاه کرنل، امریکا
169- مهرداد حافظی طرقبه: دانشجوی تخصصی رشته پزشکی داخلی، دانشگاه موناش، استرالیا
170- میعاد صالحی: دانشجوی دکترای مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
171- نازگل مشتاقی: دانشجوی دکترای مدیریت و مدرس دانشگاه فلوریدای جنوبی، امریکا
172- ناصر باقری: دانشجوی دکتری سیاستگذاری تکنولوژی دانشگاه علامه
173- نصیر زرین پناه: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
174- نوید غفارزادگان: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
175- یاسر میردامادی: دانشجوی مقطع دکترای معماری، وین، اتریش
176- جلال صالحی مبین: دانشچوی دکتری عمران شریف، رتبه یک المپیاد دانشجویی
177- اوژن پرهیزکاری: دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر